Květen 6, 200916 r Autor Ahoj Mílo: tady je pár informaci k té vlajkové lodi od společnosti NOKIA: http://www.mobilnirecenze.cz/news/budouci-nokia-n971/ Mě nevyhovuji jeji rozměry.
Květen 6, 200916 r Autor Nokia dnes představila nový mobilní přístroj: http://www.mobilmania.cz/clanky/nokia-e52-...48/default.aspx
Květen 6, 200916 r je pěkná a klidně bych do ní šel, teď mám právě e51 a spokojenost, že je e51 hezčí bych neřekl, osobně se mě víc líbí právě e52
Květen 6, 200916 r Autor Rozhodně E52 je vymakanější ale to neni můj šálek čaje...já si počkám na Nokii 6700.Měli by se zamyslet nad bateriema protože ten barevný displej fakt hodně tu baterku cucá a já třeba když hodně telefonuju tak musim nabíjet v podstatě každý druhý až třetí den.Sice mám autonabíječku v autě ale nerad tam ten mobil strkám-prej to tu baterii ničí...
Květen 6, 200916 r Autor Pyyy Tyyy: ale je fakt že mraky lidiček má Nokie a pořád se k nim vrací protože co se týče jednoduchosti a ovládání tak jsou pořád nepřekonané...a to se nebavim třeba o servisní síti po celé ČR.
Květen 6, 200916 r Tak ja Nokie nehanim, i kdyz ja sam je nemam rad, ale netvrdim ze jsou spatne. Rekl bych ze ve vetsine pripadu budou dve skupiny lidi - ti, kteri by si nekoupili nic jineho nez Nokii, a ti, kteri by si Nokii nekoupili Co jsem zatim videl, tak ovladani Nokii je logikou docela odlisne od ostatnich znacek (z mych zkusenosti Siemens, Sony-Ericsson), proto kdo si zvykne na Nokie, tezko prechazi jinam a naopak..
Květen 6, 200916 r Autor Napsal jsi to pěkně ale já jsem třeba zkoušel i jiné značky mobilních telefonu jako je napřiklad Motorola V3,Siemens,SE a pokaždé jsem se vrátil k finské hračce.
Květen 6, 200916 r Romane: mne to zas naopak nikdy netáhlo k Nokii - skrze Motorolu (kterou už nikdy víc) jsem se probil přez Sagema, Alcatela k Siemensu (ve svý době v poměru cena - výkon bezkonkurenční: konkrétně s M65 naprostá spokojenost) k Nokii ( s 8210 jsem byl maximálně spokojenej a dle mýho jeden z nej oldmobilů) a posléze k Samsungu (D 500 kterej jsem zakoupil jako novinku tuším asi před 4ma rokama a dodnes nevrže, funguje a baterka drží 3dny ) , ještě jsem stihnul dvakrát "ulítnout" na MOtorole (razr mne dostal vzhledem, ale hnedka jsem se vyléčil - tak debilní ovládání a práci s SMS jsem nezažil ) než jsem došel k SE (790i - výtečnej telefon, nebýt taková cihla) a po vystřídání celkem solidního počtu telefonů můžu říct, že SE je solidní "levná značka", ale pokud chce člověk něco lepšího sáhne po Nokii (kde hraje prim výbornej výběr a opravdu solidní zázemí, ať už servisů, tak SW podpory) nebo Samsungu (kvalita zpracování, výbava a design, nebejt minimální podpory výrobce, je to u mne jasná jednička)
Květen 7, 200916 r Napsal jsi to pěkně ale já jsem třeba zkoušel i jiné značky mobilních telefonu jako je napřiklad Motorola V3,Siemens,SE a pokaždé jsem se vrátil k finské hračce. Vsak o tom prave mluvim - jsi ta skupina, ktera pujde "jenom" po Nokii Ale na tom neni nic spatneho!
Květen 8, 200916 r já si vždy koupím nokii pro mě je to číslo 1 .tedkom mám nokii 6500 slide,je to kvalitní mobil ,pěknej ,dobře vybavenej
Květen 8, 200916 r Autor Nokii 6500slide už mám rok a půl a pořád jsem s ní spokojený.Moc lidiček tento phone nemá což je taky potěšujicí.
Květen 8, 200916 r Autor Ty bláho! Super nápad a budeme dostávat od Vittoria mobily misto klubových kartiček!
Květen 8, 200916 r Toz ja shanim nejakej mobil, klidne uz nemusi byt v prodeji, ma to byt na kolo, prehravat MP3 a co nejmensi a nejlehci klidne bazar.
Květen 8, 200916 r Ty bláho! Super nápad a budeme dostávat od Vittoria mobily misto klubových kartiček! Jo a Vitto nám nasype nějaký starý 3210 ne ??
Květen 9, 200916 r romariooo:přesně ,tento mobil moc nevidim u lidi a to je dobře .taky nebyl nejlevnejší tak asi proto.
Květen 9, 200916 r Autor No to teda nebyl-to máš pravdu.Na to že nemá Symbiana tak tenkrát rok a půl zpátky v prosinci jsem za něj dával 10500,- a jelikož to můj distributor v té době neuměl dodat tak jsem musel ke konkurenci...
Květen 10, 200916 r Autor Kluci když jsme u těch mobili tak nevíte náhodou když mi příjde sms a já mám telefon vypnuty-jak dlouho na mě ta zpráva počká? Já vím že to je dané nastavením v menu a taky vím že tam mám ten čas maximální.Kolik to je dnů když je v telefonu nastavený právě ten maximální čas???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.