Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Mílo: tady je pár informaci k té vlajkové lodi od společnosti NOKIA: http://www.mobilnirecenze.cz/news/budouci-nokia-n971/ Mě nevyhovuji jeji rozměry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Nokia dnes představila nový mobilní přístroj: http://www.mobilmania.cz/clanky/nokia-e52-...48/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 E51 je krajšia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 je pěkná a klidně bych do ní šel, teď mám právě e51 a spokojenost, že je e51 hezčí bych neřekl, osobně se mě víc líbí právě e52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Rozhodně E52 je vymakanější ale to neni můj šálek čaje...já si počkám na Nokii 6700.Měli by se zamyslet nad bateriema protože ten barevný displej fakt hodně tu baterku cucá a já třeba když hodně telefonuju tak musim nabíjet v podstatě každý druhý až třetí den.Sice mám autonabíječku v autě ale nerad tam ten mobil strkám-prej to tu baterii ničí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 http://mobil.idnes.cz/nokia-n97-ma-slaby-p...2_mob_nokia_vok šetří se všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Hele nechcete to tema prejmenovat na "Nokia"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Pyyy Tyyy: ale je fakt že mraky lidiček má Nokie a pořád se k nim vrací protože co se týče jednoduchosti a ovládání tak jsou pořád nepřekonané...a to se nebavim třeba o servisní síti po celé ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak ja Nokie nehanim, i kdyz ja sam je nemam rad, ale netvrdim ze jsou spatne. Rekl bych ze ve vetsine pripadu budou dve skupiny lidi - ti, kteri by si nekoupili nic jineho nez Nokii, a ti, kteri by si Nokii nekoupili Co jsem zatim videl, tak ovladani Nokii je logikou docela odlisne od ostatnich znacek (z mych zkusenosti Siemens, Sony-Ericsson), proto kdo si zvykne na Nokie, tezko prechazi jinam a naopak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Napsal jsi to pěkně ale já jsem třeba zkoušel i jiné značky mobilních telefonu jako je napřiklad Motorola V3,Siemens,SE a pokaždé jsem se vrátil k finské hračce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Romane: mne to zas naopak nikdy netáhlo k Nokii - skrze Motorolu (kterou už nikdy víc) jsem se probil přez Sagema, Alcatela k Siemensu (ve svý době v poměru cena - výkon bezkonkurenční: konkrétně s M65 naprostá spokojenost) k Nokii ( s 8210 jsem byl maximálně spokojenej a dle mýho jeden z nej oldmobilů) a posléze k Samsungu (D 500 kterej jsem zakoupil jako novinku tuším asi před 4ma rokama a dodnes nevrže, funguje a baterka drží 3dny ) , ještě jsem stihnul dvakrát "ulítnout" na MOtorole (razr mne dostal vzhledem, ale hnedka jsem se vyléčil - tak debilní ovládání a práci s SMS jsem nezažil ) než jsem došel k SE (790i - výtečnej telefon, nebýt taková cihla) a po vystřídání celkem solidního počtu telefonů můžu říct, že SE je solidní "levná značka", ale pokud chce člověk něco lepšího sáhne po Nokii (kde hraje prim výbornej výběr a opravdu solidní zázemí, ať už servisů, tak SW podpory) nebo Samsungu (kvalita zpracování, výbava a design, nebejt minimální podpory výrobce, je to u mne jasná jednička) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Napsal jsi to pěkně ale já jsem třeba zkoušel i jiné značky mobilních telefonu jako je napřiklad Motorola V3,Siemens,SE a pokaždé jsem se vrátil k finské hračce. Vsak o tom prave mluvim - jsi ta skupina, ktera pujde "jenom" po Nokii Ale na tom neni nic spatneho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 já si vždy koupím nokii pro mě je to číslo 1 .tedkom mám nokii 6500 slide,je to kvalitní mobil ,pěknej ,dobře vybavenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Nokii 6500slide už mám rok a půl a pořád jsem s ní spokojený.Moc lidiček tento phone nemá což je taky potěšujicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Založíme Nokiaclub jako přidruženku OC ne ??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ty bláho! Super nápad a budeme dostávat od Vittoria mobily misto klubových kartiček! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Toz ja shanim nejakej mobil, klidne uz nemusi byt v prodeji, ma to byt na kolo, prehravat MP3 a co nejmensi a nejlehci klidne bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Michale: co konkrétniho? Nic neni problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ty bláho! Super nápad a budeme dostávat od Vittoria mobily misto klubových kartiček! Jo a Vitto nám nasype nějaký starý 3210 ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 romariooo:přesně ,tento mobil moc nevidim u lidi a to je dobře .taky nebyl nejlevnejší tak asi proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 No to teda nebyl-to máš pravdu.Na to že nemá Symbiana tak tenkrát rok a půl zpátky v prosinci jsem za něj dával 10500,- a jelikož to můj distributor v té době neuměl dodat tak jsem musel ke konkurenci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 no já ho mám taky tak rok a půl a dával jsem za něho 11200 ,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Kluci když jsme u těch mobili tak nevíte náhodou když mi příjde sms a já mám telefon vypnuty-jak dlouho na mě ta zpráva počká? Já vím že to je dané nastavením v menu a taky vím že tam mám ten čas maximální.Kolik to je dnů když je v telefonu nastavený právě ten maximální čas??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 mam pocit ze jsou to tri dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Fakt jo? Tak to jsem myslel že to je delší doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.