Přejít na obsah

Nove bez rezervy?

CIJOML

Doporučené příspěvky

Dodo-kolín:

to, že napíšeš 4x4 (což je v případě haldexu legrační označení) to s tou rezervou tedy vysvětluje, bez quattra by ti byla asi k ničemu

zavedená novota - jestli chceš rezervu plnohodnotnou, tak si ji kup ne, to ti nikdo nezakazuje.

Nechápeš o co go.... Je to akorát další tahání z peněženky.

A co se týče Tvého názoru na Haldex je to Tvůj boj.

Mě to takhle vyhovuje. Sepne až když potřebuju.

Nepsal jsem to vychloubačně ale jen proto, že starší 4x4 měli rezervu pouze dojezdovou.

O tom by si ale něco musel vědět.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápeš o co go.... Je to akorát další tahání z peněženky.

A co se týče Tvého názoru na Haldex je to Tvůj boj.

Mě to takhle vyhovuje. Sepne až když potřebuju.

Nepsal jsem to vychloubačně ale jen proto, že starší 4x4 měli rezervu pouze dojezdovou.

O tom by si ale něco musel vědět.....

nandal jsi mi to, jdu plakat do kouta, úplně jsi mě rozebral, Jarmile

Odkaz ke komentáři

Cekam na nove auto a jsem rad, ze tam jeste rezervu davaji, ikdyz jen uzkou dojezdovou, ale byl bych velmi nervozni mit jen lepici sadu... ;)

Kazdeho vec, co mu vyhovuje, ale ja jsem proste radsi, kdyz vim, ze prehodim za par minut a jedu. To se da i skompresorem a lepici sadou, ano, ale co treba dira vetsi, kde sada nepomuze? Proto je stale lepsi rezerva :D

Odkaz ke komentáři

V dnešní době jde taky o to že třeba ženská ti sama to kolo ani nepovolí, protože to před ní utáhli dobytkové v pneuservise utahovačkou. Já dostal lepící sadu od pantáty a přemejšlím že tu rezervu vyhodím a nebo jí spíš nahradím dojížďákem. Ono pro mě je i těch pár kilo dolů dobrejch.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska by v salonu konečně objednat FII. Zaplatil jsem si plnohodnotné rezervní kolo za 1000 kč, takže klasický plecháč. Pokud bych ho nechtěl, tak tam buď dají sadu na opravu pneu, nebo dojezdové kolo, ale to jak si zákazník vybere. Jsem typ co by bez rezervy nevyjel, a nějaké sadě na opravu moc nevěřím. Takže asi takhle...

Odkaz ke komentáři

V dnešní době jde taky o to že třeba ženská ti sama to kolo ani nepovolí, protože to před ní utáhli dobytkové v pneuservise utahovačkou. Já dostal lepící sadu od pantáty a přemejšlím že tu rezervu vyhodím a nebo jí spíš nahradím dojížďákem. Ono pro mě je i těch pár kilo dolů dobrejch.

Pokud má servisák blbě nastavenej utahovací moment..je dobytek, ale i tak se to dá povolit. S dobrým utahovacím momentem je to v pohodě povolit každému.....a ruku na srdce, ženská si kolo nikdy měnit nebude...Vždycky mi kola dělali v servisu a když jsem se na to ptal jak s povolením, nechal mi to na místě zkusit..ručně, to co utáhnul utahovákem..a šlo to normálně.....a pak jsem to zkusil znovu ještě po ujetí cca 500km a taky dobrý....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...