Dodo-Kolín Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dodo-kolín:to, že napíšeš 4x4 (což je v případě haldexu legrační označení) to s tou rezervou tedy vysvětluje, bez quattra by ti byla asi k ničemu zavedená novota - jestli chceš rezervu plnohodnotnou, tak si ji kup ne, to ti nikdo nezakazuje. Nechápeš o co go.... Je to akorát další tahání z peněženky. A co se týče Tvého názoru na Haldex je to Tvůj boj. Mě to takhle vyhovuje. Sepne až když potřebuju. Nepsal jsem to vychloubačně ale jen proto, že starší 4x4 měli rezervu pouze dojezdovou. O tom by si ale něco musel vědět..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to ano.a takyže jsem si ji tam nechal dát.zdá se mi snažší vyměnit kolo,než hledat díru a pak jí lepit. Přesně tak! V dnešní dopravní džungli bych nechtěl dělat ani jedno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Nechápeš o co go.... Je to akorát další tahání z peněženky.A co se týče Tvého názoru na Haldex je to Tvůj boj. Mě to takhle vyhovuje. Sepne až když potřebuju. Nepsal jsem to vychloubačně ale jen proto, že starší 4x4 měli rezervu pouze dojezdovou. O tom by si ale něco musel vědět..... nandal jsi mi to, jdu plakat do kouta, úplně jsi mě rozebral, Jarmile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Cekam na nove auto a jsem rad, ze tam jeste rezervu davaji, ikdyz jen uzkou dojezdovou, ale byl bych velmi nervozni mit jen lepici sadu... Kazdeho vec, co mu vyhovuje, ale ja jsem proste radsi, kdyz vim, ze prehodim za par minut a jedu. To se da i skompresorem a lepici sadou, ano, ale co treba dira vetsi, kde sada nepomuze? Proto je stale lepsi rezerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Alteu jsme měli bez rezervy a nikdy žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 V dnešní době jde taky o to že třeba ženská ti sama to kolo ani nepovolí, protože to před ní utáhli dobytkové v pneuservise utahovačkou. Já dostal lepící sadu od pantáty a přemejšlím že tu rezervu vyhodím a nebo jí spíš nahradím dojížďákem. Ono pro mě je i těch pár kilo dolů dobrejch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 stihačko já bych to nesvaloval na utahovačku protože já si kola utahuju sám a v servisu to utahovačkou nepovolil tak jako za stara dlouhá páka a dva servisáci na tom skakali jak opice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak jsem dneska by v salonu konečně objednat FII. Zaplatil jsem si plnohodnotné rezervní kolo za 1000 kč, takže klasický plecháč. Pokud bych ho nechtěl, tak tam buď dají sadu na opravu pneu, nebo dojezdové kolo, ale to jak si zákazník vybere. Jsem typ co by bez rezervy nevyjel, a nějaké sadě na opravu moc nevěřím. Takže asi takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 V dnešní době jde taky o to že třeba ženská ti sama to kolo ani nepovolí, protože to před ní utáhli dobytkové v pneuservise utahovačkou. Já dostal lepící sadu od pantáty a přemejšlím že tu rezervu vyhodím a nebo jí spíš nahradím dojížďákem. Ono pro mě je i těch pár kilo dolů dobrejch. Pokud má servisák blbě nastavenej utahovací moment..je dobytek, ale i tak se to dá povolit. S dobrým utahovacím momentem je to v pohodě povolit každému.....a ruku na srdce, ženská si kolo nikdy měnit nebude...Vždycky mi kola dělali v servisu a když jsem se na to ptal jak s povolením, nechal mi to na místě zkusit..ručně, to co utáhnul utahovákem..a šlo to normálně.....a pak jsem to zkusil znovu ještě po ujetí cca 500km a taky dobrý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak třeba jedna příbuzná potřebovala nutně vyměnit kolo a opravdu ho nepovolila, až když jsem jí po telefonu poradil ať na klíč nasadí nějakou dlouhou trubku, takže bych zase netvrdil že si ženská to kolo nevymění. Na svoje auto nenechám šáhnout utahovačkou nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 nandal jsi mi to, jdu plakat do kouta, úplně jsi mě rozebral, Jarmile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.