Publikováno Duben 23, 200916 r Cafte mam problem... Vcera som kupil olej cez zasielkovu sluzbu 3l oleja zn. Castrol Edge 5w- 30 , no pri rozbaleni zasielky som zistil , ze na litrovych plastovych flaskach od Castrolu chybaju ochranne znamky originality(hologram). teraz som v rozpakoch ci som nekupil nejaky smejd pod menovkou Castrolu. Balenie vzyera ako original , len tam chyba ten hologram.. Je mozne ze sa predava olej Castrol aj bez tejto ochrannej znamky? Alebo je to nejaka buda.. Prosim poradte .... Dusan
Duben 23, 200916 r dneska to mas tazke s olejmi kupis kastrol a vobec to kastrol nemusi byt . dneska sa to robi tak ze olej vyraba napriklad rafinerka v rakusku . tie sa ppotom balia pre kastrol mobil a podobne.. takze je to v podstate jedno co kupis . napriklad som sa dozvedel od mogulackeho predajcu ze ponukaju mineralny olej 5w 40 ako synteticky. . hold nikdy nevies co kupis . podla mna ani hologram nie je zaruka..
Duben 23, 200916 r Cafte mam problem... Vcera som kupil olej cez zasielkovu sluzbu 3l oleja zn. Castrol Edge 5w- 30 , no pri rozbaleni zasielky som zistil , ze na litrovych plastovych flaskach od Castrolu chybaju ochranne znamky originality(hologram). teraz som v rozpakoch ci som nekupil nejaky smejd pod menovkou Castrolu. Balenie vzyera ako original , len tam chyba ten hologram.. Je mozne ze sa predava olej Castrol aj bez tejto ochrannej znamky? Alebo je to nejaka buda.. Prosim poradte .... Dusan A z akej WWW to bolo ? len tak pre info.
Duben 23, 200916 r A z akej WWW to bolo ? len tak pre info. Taky kupuju pres net, tak se taky pridavam k dotazu...
Duben 23, 200916 r dneska to mas tazke s olejmi kupis kastrol a vobec to kastrol nemusi byt . dneska sa to robi tak ze olej vyraba napriklad rafinerka v rakusku . tie sa ppotom balia pre kastrol mobil a podobne.. takze je to v podstate jedno co kupis . napriklad som sa dozvedel od mogulackeho predajcu ze ponukaju mineralny olej 5w 40 ako synteticky. . hold nikdy nevies co kupis . podla mna ani hologram nie je zaruka.. mnoho olejů 5W-40 je minerálních (HC oleje) a na obalu mají napsáno Plně syntetický
Duben 23, 200916 r Tady je něco zajímavého o olejích,obvzláště ty mazivářské mýty.... http://www.oleje.cz./index.php?left=main&a...vosti_komentare
Duben 23, 200916 r Autor A z akej WWW to bolo ? len tak pre info. bolo to www.olejcentrum.sk a podla dodacieho listu je to firma Mandy z Galanty ... Som tam zavolal a odpoved znelo asi v takom zneni , ze oni to vraj nekupuju cez vyhradneho dovozcu pre slovensko , ale vraj to dovazaju priamo z rakuska, neviem neviem ale moc sa mi to nezda..
Duben 24, 200916 r Autor a na etiketě je to psáno slovensky nebo jen cizí jazyky? Prave ze je to akesi divne. Na dvoch nadobkach su navody po slovensky a na tretej nadobke je to pisane po francuzky. Tak som z toho mongol.. A ye vraj je to dovoz rakusko. Na SOI som sa spital, a poradili mi , aby som to vratil naspet , nakolko podla spotrebitelskeho zakona mam narok to dat vratit do 7dni , bez udania dovodu. Tak to asi tak aj spravim. Ze vraj my maju dat odpoved do 15dni a po uplinuti doby nevyplatenia penazi ich pokojne mozem dat na SOI a oni to uz budu riesit oficialnou cestou.. Tak som zvedavy , ako to dopadne, kazdopadne mi drzte palce. Urcite sa tu este ozvem, ako to dopadlo.
Duben 24, 200916 r Ja som tiež našiel jeden e-shop,kde predajca dokonca upozorňuje kupujúcich,že na olejoch nie sú hologramy,lebo olej dováža kôli cene odnekiaľ zo zahraničia.A teraz som si všimol,že castrol má rozdelený na dva, s a bez hologramu.Samozrejme s hologramom je podstatne drahší.Inak kupujem uňho bežne a zatiaľ sa nemám na čo sťažovať.Tu si to pozrite.V stĺpci na ľavo, je castrol dvakrát.
Duben 24, 200916 r Kludne ho tam daj-nalej do motoru. Pokial nema porusenu blombu na vrchnaku. Vobec neries ci to ma hologram alebo nema!!!!
Duben 25, 200916 r Hádam si niekto nemyslí,že v Rakúsku alebo Nemecku budú predávať olej so slovenským hologramom? Alebo nedajbože v Maďarsku.
Duben 25, 200916 r Ja uz dlhsie kupujem z Olejpošty a zatiaľ žiaden problém. Keď som čítal názory ďalších na nete, nenašiel som ani jedného čo by si sťažoval.... Edit: ked budem mat dneska cas, odfotim ja ten moj Castrol Magnatec C3 5W-40...... Upraveno Duben 25, 200916 r od octavio
Duben 25, 200916 r Tak ... ta 5 literka je objednana z www.olejposta.sk ..... ani slovo po slovensky, alebo česky,.... bez hologramu...... (porusenie ochr. nalepky si nevsimajte, dolieval som) Ďalšia.... litrovka je kúpená u nás v autodieloch..... je tam zozadu slovenská etiketa (je prelepená ako je na foto) a spredu žiaden hologram..... Tak potom kto klame....? Upraveno Duben 25, 200916 r od octavio
Duben 25, 200916 r Nebola by fotka c3 5w-40 1liter z hologramom,ale ta zadna cast. Neviem aky som mal ja a mam len tu zadnu dtranu.
Duben 27, 200916 r Autor Tak ... ta 5 literka je objednana z www.olejposta.sk ..... ani slovo po slovensky, alebo česky,.... bez hologramu...... (porusenie ochr. nalepky si nevsimajte, dolieval som) Ďalšia.... litrovka je kúpená u nás v autodieloch..... je tam zozadu slovenská etiketa (je prelepená ako je na foto) a spredu žiaden hologram..... Tak potom kto klame....? Mas pravdu asi to skusim risknut a supnem to tam. Dneska som bol v mototechne v Nr a po otazke , ci maju castrol 5w -30 my predavac ochotne doniesol taky isty olej bez hologramu , aku som dostal ja cez zasielkovu postu. Takze asi tak... Zaujimave bolo cena litroveho balenia .Pitali za to 572Sk a vo vedlajsom obchode Motorshope ( obdobne ako mototechna ) za ten isty olej , akurat aj s hologramom pitali 720Sk. A pre zaujimavost cez zasielkovy predaj to stalo 430Sk a to aj s dovozom cez kuriersku sluzbu... Dobre priatelia , dakujem za pomoc , prajem vam stastne a bezstarostne nakupi v roznych olejsopoch. Cafte Dusan edit gramatika Upraveno Duben 28, 200916 r od makov
Duben 28, 200916 r Mas pravdu asi to skusim risknut a supnem to tam. Dneska som bol v mototechne v Nr a po otazke , ci maju castrol 5w -30 my predavac ochotne doniesol taky isty olej bez hologramu , aku som dostal ja cez zasielkovu postu. Takze asi tak... Zaujimave bolo cena litroveho balenia .Pitali za to 572Sk a vo vedlajsom obchode Motorshope ( obdobne ako mototechna ) za ten isty olej , akurat aj s hologramom pitali 720Sk. A pre zaujimavost cez zasielkovy predaj to stalo 430Sk a to aj s dovozom cez kuriersku sluzbu... Dobre priatelia , dakujem za pomoc , prajem vam stastne a bezstarostne nakupi v roznych olejsopoch. Cafte Dusan Z Teba by mal Stur radost. Vybrane slova Ti nic nehovoria? Ja som neni z gramatiky jednotkar ale slova ako p"i"tat to do oci bije.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.