Honza_4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat,jestli obyč škodovácký šrouby,co mám na plecháčích,půjdou na alu kola?Jakou mají hlavu?Mám combi r.v.2001. Sehnal jsem kola z audi,stejná rozteč,všechno,jen mi jde o to,jestli budu muset kupovat i nový šrouby.Je tedy tvar na těch obyč stejný?a jaký?a půjdou na alu?Moc díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Viem,ze to nie je smerodajna odpoved,ale ja ked som menil plechace za origo Alu - ATP WHEELS , tak som pouzil povodne skrutky. Pokial tam pojdu koncernove disky, tak to asi bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 spíš mi jde tedy o to,jaké mají originální šrouby,které jsou na plecháčích sedlo.jestli kuželové,nebo kulové?protože pro ty litáky jsem dostal kulové,tak doufám,že tam pasujou,když mi je k tomu dali.ale nevím,jaké jsou na octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Stačí ti s kulovými sedly,identické na alu i plechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Stačí ti s kulovými sedly,identické na alu i plechy. takže na plecháčíš na oktávce jsou s kulovými sedly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ano, origo na plechy (a na skodovacke elektrony) su s gulovou dosadacou plochou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Originál šrouby můžou být použitý i pro ALU kola, které jsou přesně vrtané pro VW koncern (např. Dezent)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no,já mám origo kola z audi,myslím,že z A3,a ty kulovou plochu mají,takže jste si jisti?Ale asi ano,když se všichni shodli.Tak moc děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Audi by měla mít také kulovou dosedací plochu, protože spadá do koncernu VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 audi má na 100%,jen jsem nevěděl,co ty plecháče na octavii,jestli jsou taky s kulovou,tak bych nemusel kupovat další šrouby a požil bych ty co mám.takže by to mělo jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jo jo půjde to, origo plecháče mají také kulovou dosedací plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak to je super,mám o starost mín.díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Odpovím i za ostatní co radili, není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ale třeba já mám na Borbetech kužel a přitom je to koncernová rozteč. Je lepší to vyzkoušet a šrouby by měly držet minimálně na cca 8 závitech, doporučený je 11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 stihacka-o rozteči a délce nepadlo ani slovo,nepleť mu hlavu Dosedací plocha nemá přeci nic společnýho s roztečí a délkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Nj, já to trochu pomotal, omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tak kola už jsem vyměnil a rouby sedly...jsou opravdu s kulovou hlavě,takže je vše OK...díky moc všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.