Publikováno Duben 24, 200916 r Zdar, neviete mi poradit kde mam hladat chybu a ako zmerat co moze byt zle? dikes
Duben 25, 200916 r Autor no mikrospinac tam je preto viem ze to ma fungovat ale nefunguje, a ked dam klucik na kontrolky alebo cez vag dam output test tak mi ani kontrolka nesvieti a skusal som aj ine budiky a tiez nesvieti...
Duben 26, 200916 r Autor no, tak som pomeral, spinac je dobry a v kabliku je 12v tak neviem kde je chyba...
Duben 26, 200916 r 12V ??? měřeno digitálem v obvodu ? nebo žárovkou nebo obvodovkou ? spínač má "kostřit"
Duben 27, 200916 r caute chlapci ja mam taky u kapoty spinaca nic mi nesviti na palubce. O1 2002 kombi.
Duben 27, 200916 r Měl jsem na autě a nic mi nikde nesvítilo. Až po montáži maxidotu to znázorňuje otevřenou kapotu...
Duben 28, 200916 r Autor na superbe 2002 som to videl aj bez maxidotu, po otvoreni kapoty sa kontrolka rozsvietila podobna ako pri otvorenych dverach
Duben 30, 200916 r kamo kvuli alarmu urcite ne ja tam alarm nemel a spinac jo. pres vikend to promerim a napisu co jsem vlastne nameril...
Květen 2, 200916 r Autor no ja som zamkol auto a ked som otvoril kapotu, zacalo to hukat, takze to je asi na alarm
Květen 3, 200916 r Spínače jsou vždy společně s prodlouženým intervalem. Nebo jsou společně s alarmem + hlídání kapoty. Varianta č.1 je napojená přímo do budíků a je to jen na nich, zda rozsvítí "autíčko". Varianta č.2 je napojená na komfortní jednotku a budíky. Schéma elektriky toho řekne víc, co kde jak spojit. Já mám v autě dodělávánou komfortní elektriku, ale zapojené to mám jen do budíků - takže alarm to neregistruje, ale dot nakreslí.
Červen 2, 200916 r Autor nove zistenie, v budikoch nemam led na tuto funkciu, myslite ze ked ju dopajkujem tak to bude take jednoduche a pri otvoreni kapoty to bude svietit? dkes
Leden 7, 20178 r Autor sice po rokoch, ale nasiel som riesenie, budiky vymenene za maxidot, a vsetko ukazuje ako ma:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.