askerfaka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zdar, neviete mi poradit kde mam hladat chybu a ako zmerat co moze byt zle? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 V zamku prednej kapoty mas mikrospinac . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 a fungovala ti někdy ? né všechny octaie ji mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no mikrospinac tam je preto viem ze to ma fungovat ale nefunguje, a ked dam klucik na kontrolky alebo cez vag dam output test tak mi ani kontrolka nesvieti a skusal som aj ine budiky a tiez nesvieti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 a co takhel zkusit změřit měřákem ? kousek od zámku je konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no, tak som pomeral, spinac je dobry a v kabliku je 12v tak neviem kde je chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 12V ??? měřeno digitálem v obvodu ? nebo žárovkou nebo obvodovkou ? spínač má "kostřit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 mam digitalny merak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 caute chlapci ja mam taky u kapoty spinaca nic mi nesviti na palubce. O1 2002 kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 mam tiez O1 2002 combajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ahoj, mám kombi 2003 a taky mi to nesvítí. Má to vůbec svítit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Měl jsem na autě a nic mi nikde nesvítilo. Až po montáži maxidotu to znázorňuje otevřenou kapotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 kamos dal maxik a taky mu to neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 na superbe 2002 som to videl aj bez maxidotu, po otvoreni kapoty sa kontrolka rozsvietila podobna ako pri otvorenych dverach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 alebo je ten spinac len koli alarmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 kamo kvuli alarmu urcite ne ja tam alarm nemel a spinac jo. pres vikend to promerim a napisu co jsem vlastne nameril... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 no ja som zamkol auto a ked som otvoril kapotu, zacalo to hukat, takze to je asi na alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Spínače jsou vždy společně s prodlouženým intervalem. Nebo jsou společně s alarmem + hlídání kapoty. Varianta č.1 je napojená přímo do budíků a je to jen na nich, zda rozsvítí "autíčko". Varianta č.2 je napojená na komfortní jednotku a budíky. Schéma elektriky toho řekne víc, co kde jak spojit. Já mám v autě dodělávánou komfortní elektriku, ale zapojené to mám jen do budíků - takže alarm to neregistruje, ale dot nakreslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 nove zistenie, v budikoch nemam led na tuto funkciu, myslite ze ked ju dopajkujem tak to bude take jednoduche a pri otvoreni kapoty to bude svietit? dkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 sice po rokoch, ale nasiel som riesenie, budiky vymenene za maxidot, a vsetko ukazuje ako ma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.