Jirka21 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Omlouvám se.Nábojka+matice na Fabii cca 2500Kč(podle etky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Zadárek, já jsem teď vyměnil kotouče a destičky. Materiál vlastní práce autorizovanej servis Škoda. Neměli nic proti. Díly jsem koupil na cc-atodíly. Díly byly origo akorát tam nebylo logo škodovky a díl za 50% ceny a naprosto stejnej, jen na destičkách nebyl potisk log koncernu VW. Komplet výměna kotouče, destičky s demontéží a čištěním zadních bubnů kontrola obložení v autorizovanym servsu 2 013 Kč. Motor 1,4Mpi 50kW 140 000 km. Pakny a bubny vzadu jsou ještě origo kotouče před výměnou taky origo. Tak nechápu jak se můžou zvlnit kotouče, to musely bej z nějakýho bláta? To se mi nestalo ani na Formanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 2tis. ( resp skoro 4 normohodiny )za pár minut práce - kurvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.