David M. Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Zdravím fandy značky Škoda. Mám Fabii Combi 1.2 47kW, r.v. 2006. Při jízdě mi sem tam zabliká na přístrojovce červená kontrolka. Je umístěna pod kontrolkou tlumených světel a nad kontrolkou dálkových, tedy mezi nimi. V manuálu tato konrolka posána není, nevíte, co je to zač? Vypadá to, jako sedadlo, ale nevím, co to může znamenat. Díky, David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 dělalo mi taky ... dělá to spínač pro kontrolku sklopení zadního opěradla (2/3) kvůli středovému tří bodovému pásu. Tedy na nerovnostech máš vůli na opěradle a to jak tam vangluje, problikává kontrolka na palubce. Takže když sklopíš zadní dvotřetinové opěradlo, najdeš tam takový gumový čep, tak trochu povol aby ta vůle při doklapnutí opěradla zpět byla vymezena, mělo by to pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David M. Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 dělalo mi taky ... dělá to spínač pro kontrolku sklopení zadního opěradla (2/3) kvůli středovému tří bodovému pásu. Tedy na nerovnostech máš vůli na opěradle a to jak tam vangluje, problikává kontrolka na palubce. Takže když sklopíš zadní dvotřetinové opěradlo, najdeš tam takový gumový čep, tak trochu povol aby ta vůle při doklapnutí opěradla zpět byla vymezena, mělo by to pomoci Díky moc, určitě se na to podívám! David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nemáš zač, jen necituj předchozí příspěvek, nebo dostaneš od moderátora varování cituj jen starší příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.