Přejít na obsah

Červená kontrolka

David M.

Doporučené příspěvky

Zdravím fandy značky Škoda.

Mám Fabii Combi 1.2 47kW, r.v. 2006. Při jízdě mi sem tam zabliká na přístrojovce červená kontrolka. Je umístěna pod kontrolkou tlumených světel a nad kontrolkou dálkových, tedy mezi nimi. V manuálu tato konrolka posána není, nevíte, co je to zač? Vypadá to, jako sedadlo, ale nevím, co to může znamenat.

Díky, David

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dělalo mi taky ... dělá to spínač pro kontrolku sklopení zadního opěradla (2/3) kvůli středovému tří bodovému pásu. Tedy na nerovnostech máš vůli na opěradle a to jak tam vangluje, problikává kontrolka na palubce. Takže když sklopíš zadní dvotřetinové opěradlo, najdeš tam takový gumový čep, tak trochu povol aby ta vůle při doklapnutí opěradla zpět byla vymezena, mělo by to pomoci

Odkaz ke komentáři

dělalo mi taky ... dělá to spínač pro kontrolku sklopení zadního opěradla (2/3) kvůli středovému tří bodovému pásu. Tedy na nerovnostech máš vůli na opěradle a to jak tam vangluje, problikává kontrolka na palubce. Takže když sklopíš zadní dvotřetinové opěradlo, najdeš tam takový gumový čep, tak trochu povol aby ta vůle při doklapnutí opěradla zpět byla vymezena, mělo by to pomoci

Díky moc, určitě se na to podívám!

David

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...