ZdeněkTr Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Zdravím , mam problem trosku mi vyhořel plošný spoj ve voliči tiptroniku , nechápu jak , no možná jo měj jsem nějaké propadle lamely okolo paky a tak mi to mechanik opravoval ale dal to blbe neslo vůbec dat páku do polohy pro ruční řazeni ? Tak jsem to rozebral a předělal , uz to jde dát do té polohy ale vůbec mi to nereaguje na ruční řazeni tak jsem to prohlížel a našel jsem vypálené 2 asi pojistky , diody ... ?? Nevim co to je ? Netušíte nekdo co to je nebo jestli to půjde opravit ? Příkládám fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 "vypálení" dvou součástek na plošném spoji neznamená, že se odporoučely jen tyto dvě věci, ale mohlo to skončit smrtí dalších 50ti, ačkoli to viditelné být nemusí Dalším experimentováním s pájením by to také mohla klidně odnést jednotka převodovky. Já bych rozhodně doporučoval výměnu celého dílu, nebál bych se jít na vrakoviště, neboť co vím, tak Tvůj problém nebývá častý a osobně jsem se s tím ještě nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Diky , doufám ze to nebude nic dalšího , nechápu jak se mu to povedlo , kdyz seženu nějaký volič tak to bude všechno snad stejný a jen to připojím ? Kódovat se nic nebude muset ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 ahoj prosim te co myslis tema lamelama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 (editace) :-) takový to okolo řadicí páky pod tou gumou :-) se mi to zadrhavalo o ten stříbrný kryt tak mi mechanik pomohl :-) A ted shanim volič automatu 3U0713111 :-) Editováno: 21. Únor 2016, autor: ZdeněkTr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 (editace) jo aha myslis to co chodi s tou volici pakou? je to tak? hele ale to odpaleni me neprijde zpusobene tema lamelama zkoukni radeji svazek ktery vede od volice k automaticke prevodovkce zespod auta je me divne ze by to tak uhorelo . Editováno: 21. Únor 2016, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 (editace) Jo jo přesně toJenže on je dal úplně obráceně , tím magnetem na druhou stranu a myslím si ze to vyzkratoval ten magnet , ze po tom přejel s škrtlo to o to :-(Ted ale přemýšlím ten plošný spoj je na tom gumovém ? takže to nemohlo škrtnou ? Zitra na to kouknu :-) Editováno: 22. Únor 2016, autor: ZdeněkTr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 myslíte že budou všechny stejný? z passata 2.5, audi .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Mělo by to být naprosto stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 sehnal jsem jiný a už to funguje ale nechápu jak to mohlo shořet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Myslím že za to může ZK (zásah kutila) toho mechanika... Prostě mechanické poškození. No důležité je, že Ti to už fachčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 ted jsem byl u kamaráda co opravuje mobilní telefony :-) a měřil to říkal že jde do zkratu ta černá součástka :-) co je okolo tech odporů :-) tak za to možná nemůže ale dělalo to od té doby :-) a ty lamely tam dal špatně :-) už to ale řadí :-) ale zase špatně couvá :-) už jsem mluvil s tím mechanikem co opravoval samotný TipTronik napodzim :-) tak uvidím co vymyslí se zpátečkou , nějak se mi to ted se.e :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adrian89 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) Vie mi dakto poradit... Editováno: 28. Únor 2016, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Už se ptáš jinde, nelze vkládat stejné dotazy do vícero témat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrazz Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Takový dotaz ohladne káblov. Kde sa dajú zohnat dvojfarebné káble ako su napr. hnedožlté , hnedobielé , čiernomodré , hnedozelené a podobné?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Různé barvy v normálním elektrokrámu. Ale ty "několikabarevné" ne Proto když jsem vždycky vrakoval své bývalé vozy, schovával jsem si kabelové svazky. Kabely jsou jinak docela drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrazz Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 no takej odpovede som sa obával, nejaké zväzky mám aj ja len tiež už niesu vo velmi dobrom stave (stvrdnutý plast). Automobilkám predsa tieto zväzky káblov niekto musí dodávať , tak výrobca dvojfarebných (odlišovacích) káblov musí existovať nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 (editace) Ano, určtitě existuje. Nějaké hotové kabelové svazky vozíme např. z Polska pro automobilky V CZ existuje jedna firma (tedy která je mi známa, možná je jich více), která kabelové svazky také vyrábí: firma Draka kabely. Najdi si je na netu a zkus je. Moc si od toho ale neslibuj Bohužel většinou to je zakázková výroba vždy pro daný vůz. Jsou to celé kabelové svazky už i s konektory - prostě to při výrobě auta jen vezmou a namontují do vozu Editováno: 21. Duben 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrazz Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 no u nas je tiež podobná firma v Senici Delphi a vyrába kabelové zväzky pre auta. Tiež si myslím že uspech nebude . ako píšeš je to zakázková výroba zväzkov a j s konektorama . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Sehnat se dají, hledej typ FLRY nebo FLRY-A ( s tenčí izolací. Kdysi byla u nás v Praze prodejna - maloobchod a dalo se sehnat v metráži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 ahoj,... mam problem s tiptronicom. pri starte a zaradeni rychlosti mi na maxidote rozsvieti spodny riadok na oranzovo a pismena su cierne, popritom, by to malo byt obratene. ked chcem zaradit R trhne autom a pocut buchnutie v prevodovke, vypnem kluc zapalovani a aj motor a potom to radi normalne samo po nastartovani. no ked dam to tiptroniku, nedaju sa volit prevodove stupne,.... nerobi mi to stale, sice teraz neviem, lebo nejazim na aute,.... bol som s tym v SKODE a ukazuje mi chyby : HEXADEC KOD - 0125 - multifunkcny spinac F125, neidentifikovatelny stav HEXADEC KOD - 045F DEKADICKY KOD - 01119 - signal rozpoznavania rychlostneho stupna, prerusenie/skrat na plus/skrat na kostru Mechanik mi povedal, ze je chybny ten multifunkcny spinac F125, ale zdoraznil, ze to aj nemusi byt,... Som v Anglicku a tu nechanici stoja za nic, mohol by si mi poradit??? dakujem,... ahoj. mám ten stejný problém, jde nějak vyzkoušet ten spínač ? nebo kde hledat špatné dráty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 myslel jsem popis konektoru řídíci jednotky automatické převodovky, našel jsem jen od Fabie :-) že bych se podíval na dráty od spíneče F125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) Stáhni si DP (dílenské příručky). Je to v elektrických schematech, kapitola 62/2 Je tam komplet popis pinů na pěti stranách. Já to zkoušel kopírovat, ale není to moc čitelné... Editováno: 18. Květen 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) díky, koukal jsem pod koberec u spolujezdce a tam je sucho, počitač převodovky a konertory jsou uplně jako nové, tak se asi podívam pod auto na ten spínač F125 ale co jsem koukal tak ho nikde nemůžu najít že by šel koupit :-( tak mám trochu strach co s tím :-( už jsem něco našel :-) http://forums.vwvortex.com/showthread.php?6110864-VW-Audi-tiptronic-F125-transmission-range-sensor.-P0706-%28gear-positioning-sensor%29 Tak byl spatny jeden drát od tohohle spínače :-) Editováno: 2. Červen 2016, autor: ZdeněkTr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dibla Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Dobry den, zadam o radu. Mam superba 1 l&k 2007 s el. sedackou ridice. Nejde mi vyvolat pamet, nastavi se jen zrcatka... Rucni ovladani funguje s tim ze se po chvilce polohovani zastavi a musim znova stisknout posun. Zkusil jsem vymenit ridici jednotku pod sedadlem a nejaky cas pameti chodily, asi tyden... ted nejde pamet 1 a 3, ale dvojka zatim funguje...? Reseni jsem hledal vsude a nevim, jsem bezradnej . Dekuji predem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.