Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám dotaz, jelikož se nesustále přesvědčuji o neschopnosti servisáků i prodejců v originálních servisech Škoda, potřabuji se zeptat, opravuje někdo originální navigace Škoda DX do Octavií I? Nebo respektive jinak je někdo kdo dodává na ně náhradní díly? Potřeboval bych poze ty postraní otočné voliče. Vyměním si je tam už sám, je to víc než primitivní, ale sehnat je. Kdybyste věděli kde a kod, tak mi dejte vědět. Díky. Dál bych se chtěl zeptat, čím to je že v reproduktorech je u této navigace slyšet jakési pištění, které se stupňuje s přidáváním plynu. Lze to nějak odstínit, nebo se s tím vypořádat??

Vloženo

Není DX náhodou Blaupunkt? Pokud ano, tak zkus Servis Blaupunkt Petr Šilha, Domažlická 1683, Říčany u Prahy, tel. 323603190, 606594668. Jinak pro ty co Blaupunkty mají, opravovali mi jak radio, tak CD přehravač, spokojenost...

Vloženo
Není DX náhodou Blaupunkt? Pokud ano, tak zkus Servis Blaupunkt Petr Šilha, Domažlická 1683, Říčany u Prahy, tel. 323603190, 606594668. Jinak pro ty co Blaupunkty mají, opravovali mi jak radio, tak CD přehravač, spokojenost...

Konecne rozumna odpoved. U kutilskeho naroda slovo neexistuje neznam. Je to Blaupunkt prave jsem uz ze zoufalosti premyslel o tom jestli se neobratim na dovozce Blaupunktu. Zkusim to diky.

A propos co to odstineni od nevyzadaneho pisteni v reproduktiorech mate s tim nekdo zkusenosti?

Vloženo
Je to od alternátoru, prodávají se odrušovače....

Díky za radu. Kde to sehnat? A ostatně jak je to řešené u origo instalace ve škodovce? Nebo to tam tak nechali?K

Vloženo
v "lubovolnom" autohifishope to kupis ;)

priklad

priklad

priklad

Mno nevim jestli jsem tak natvrdle,ale to ma cinche konektory a ja bych to pravdepodobne potreboval vsadit nekde mezi repro a radio jestli tomu dobre rozumim a skodovacke repra nemaji cinche... Takze toto mi asi moc nepomuze. Nebo ne?

Vloženo

To bol priklad. Tie verzie s cinch sa zapojuju medzi radio a zosilnovac. Ty by si mal odskusat zapojit odrusenie na napajanie radia a pripadne na repro, tam ale uz vela nenarobis. Odfiltrujes si totiz pocutelne frekvencie...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...