Duben 30, 200916 r To neni možny!!! Sice jsem se tomu smál ze začátku ale strašnej pocit když z ničeho nic přiletí něco co vůbec neočekávaš.ŠÍLENY!!!
Duben 30, 200916 r Autor u mne stejná reakce...první mi to přišlo směšný, ale když se pak chlápovi nechtělo vstát a člověk si uvědomí kolik asi to kolo z tiráka váží - no chlápka to muselo zvalchovat pěkně
Duben 30, 200916 r Presne taky si matne vzpominam ze to bylo nekolik let zpatky ve zpravavch. Ten manik co ho povalila pneu pry mel mnohocetne zlomeniny obou nohou...
Duben 30, 200916 r Autor no dopr.... to druhý videjko je mnohem bolavější sice se může stát každýmu že zapomene co má zaháklý za auto, ale tady to posr@l celkem dost...no nevim nevim jestli to rozchodil
Duben 30, 200916 r Tady mel manik na benzine zase "zprdele kliku", nebyt stojanu tak je na kasi... Pohled z druhe kamery (v cca polovine videa) Vam vse dojde...
Květen 1, 200916 r no to stema pneu jak ho sejmuli...no prvne jsem se smal ale potom me bylo jasny ze borec po svejch asi neodejde .. au asi to muselo bolet..ode dneska se divam pri tankovani zasadne zasebe :smich:
Květen 1, 200916 r Nesnáším situace které nemužu za žádnou cenu ovlivnit...mužu si dávat sebevětší pozor ale vždy se najde nějaký zmrd co muže změnit náš život během několika sekund což je dost nepříjemná představa.Brrr...otočme list.
Květen 3, 200916 r Tak tohle je dost blbá náhoda...chudák nic netušící chlápek Myslím že to je dole v Teplicích jak je OMV a kolem vede silnice na Ústí...ten náklaďák musel jet od Ústí na Teplice...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.