Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hele mi ti taky nerikame ze ses nýmant jen proto že ty si auto snižils ja treba kdyz pojedu se svou octou na chalupu tak drhnu podvozkem a to celkem dost predstava ze ji snizim o 40 mm katastrofa a o nasich silnicich nemluve .a otazka proc si nekoupime offrou je ta spon u me ze na nej nemam tu potrebnou krupicu snižena kara s poradnyma kolama vypada pekne to nepopiram ale pro normalni provoz nerealny :p

Já na rozdíl od tebe jezdím po asfaltu, ne po oraništi. Jestli jezdíš na chalupu, měl jsi si koupit nějaký Pajero, nebo X5, ta je dost vysoká...

Milan. Ja ti taky nerikam, proc to snizujes. To sis mel koupit nejaky supersport ne? Nebo chces delat z Octavie Porshe :smich: Kazdy at si dela co chce ne. :palec2:

Já na rozdíl od tebe jezdím po asfaltu, ne po oraništi. Jestli jezdíš na chalupu, měl jsi si koupit nějaký Pajero, nebo X5, ta je dost vysoká...

x5,pajero je trosku nekde jinde co se tyce ceny a me oktava vyhovuje az na tu vyšku . a jak rika deko proc sis nekoupil porsche kdyz s toho ches mit zavodaka. byla doba kdy sem taky snizoval ale postupne sem dosel k tomu ze je to nesmysl kazdej ma holt jinej vkus a jiny penize :) ta x5 je pekna,ale jeste na ni nemam :)

Upraveno od vlacek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.