Publikováno Květen 3, 200916 r V poslední době se na mé OII začalo ozývat cvakání od řízení. Při každém pootočením volantu se ozve cvaknutí. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
Květen 3, 200916 r Autor Pro upřesnění, dělá to jen když pootáčím volantem na místě Upraveno Květen 3, 200916 r od PavelSt
Srpen 7, 200916 r Ja tiež sa pridavam, tiež aj pri prudšom vytočení pri jazde akoby buxnutie a potom pri spätnom vytočení zase...
Srpen 9, 200916 r Zdravim...tohle už se mi párkrát taky stalo... Je to jenom občasný. Projevobalo se to, když jsem dobržďoval ke křižovatce a otočil trochu volantem, tak to nepříjemně křupalo ... V§bec nevím, čim by to mohlo být..
Srpen 9, 200916 r najprv som myslel ze je to ZEDER ten jemne ťuká, toto je také kovové buxnutie niekde pred vodičovou prepážkou... hmm možno subjektivný pocit čím je teplejšie tak je to horšie...
Srpen 11, 200916 r Ahoj, u me O2 toto delal krouzek airbagu. Je to takove to ulozeni kabelu aby se neprekroutily. Po vymene ok. Cvakalo to hlavne na jednu stranu.
Srpen 12, 200916 r Ahoj, u me O2 toto delal krouzek airbagu. Je to takove to ulozeni kabelu aby se neprekroutily. Po vymene ok. Cvakalo to hlavne na jednu stranu. Akurat dnes som bol v skode... nieco mi robili na xroxtavke a manik mi hovori ze to moze robit airbag... kukam ze taky zvuk? on ze ano... tak ze to kuknu buduci week... to by som necakal...
Únor 28, 201015 r 7even2nd: neco noveho? v zime to nerobí... uvidime v lete... teda nic sme nezistili...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.