CorradoVR6 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) da sa nieco take privyrobit aj do OII??neviete kolko stoji taketo clonitko v skodovke?hladal som na aukre ale nic som nenasiel...na O1ke to bola dobra vychytavka a tu mi to dost chyba Editováno: 3. Květen 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) To bych bral taky, kdyby to šlo nějak dokutit. Večer zjistím cenu ND. Edit: tak šedá za 122,- 1U0 858 555 A Y20 Editováno: 3. Květen 2009, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) robi sa aj v ciernej?cem cierny speťak a k tomu cierne clonitko nasiel som temu o tom... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=52730 Editováno: 3. Květen 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) V nabídce je onyx, béžová a šedá. Já mám černý zrcátko, ale asi bych vzal šedou clonku.. musím se nejdřív pořádně podívat jak ta clonka vypadá a jak je přidělaná. Fajn, to téma pročtu .. tak z těch fotek jsem docela zpochybnil, jestli by to v naších OII vypadalo dobře Editováno: 3. Květen 2009, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 to kratke by tam akurat sadlo..dnes som to pozeral a je tam dobry priestor na to urobeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 dosť mi to vadí, že to nie je na OII, to bodkované sklo tomu slnku až tak nezabráni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Hm, já sedím tak vysoko, že tohle mě vážně netrápí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.