Konny Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Ahoj, chci se zeptat, dá se sehnat a nějak namontovat sluneční clonítko co bývá na octách face, jak je vnitřní zpětné zrcátko? Já mám předface a toto clonítko tam není a docela bych ho tam uvítal. Tak poraďte jestli to půjde nějak udělat nebo jestli je to součástí stropnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Měli ho i před face SLX výbavy! Je to dobrá věc! Myslím ale, že to není problém ho tam dát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Pokud chceš dávat to z otávek po faceliftu, myslím, že je jiná i stropnice. Pokud chceš nechtat stropnici, tak bych raději volil clonítko s verzí před faceliftem, myslím, že tam se stropnice měnit nemusí, jen se přidělá samotné clonítko. Clonítka před a po faceliftu jsou rozdílná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) Chlapy, díky za dobré zprávy , nevěděl jsem že byly ty clonítka i na předface modelech, takže musím sehnat to z předface. Nevíte náhodou jestli se to dá sehnat přímo v origoš prodejně? Editováno: 24. Září 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Mám jedno zbytečný doma.To větší je předface,jestli ho potřebuješ,napiš adresu,zítra Ti ho pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Heh, a nemas doma i z predface, takovou tu odklapeci krytku zrcatka co je ve clonitku pred ridicem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Octavius84 bohužel,obě jsem měl ulomený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Me prave taky upadla, chjo tak zase autosalon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Heh, a nemas doma i z predface, takovou tu odklapeci krytku zrcatka co je ve clonitku pred ridicem??? mam komplett clonitka aj pred aj face, keby si mal cestu cez BA dam ti vsetky zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Tak chci moooc poděkovat miklovi za to clonítko, už se těším až bude na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 mam komplett clonitka aj pred aj face, keby si mal cestu cez BA dam ti vsetky zadarmo Hm, to je skoda, do BA se opravdu nechystam A treba na sraz Skodahome nejedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Chci si namontovat to clonítko, ale nevím jak daleko ho mám přišroubovat za světýlkem, poradí někdo? PS: doufám že ti KaJe nebude vadit, že jsem použil tvoji fotku jako ilustraci PPS: já tam nemám ten prolis na to clonítko, tak to neumím odhadnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 nedelej si tam diru do toho tapecu to je skoda - nechces me to clonitko prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 heh, já si rád udělám díru do toho tapecu a navíc to clonítko bylo dá se říct ,,dárek,, a ten se neprodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Chci si namontovat to clonítko, ale nevím jak daleko ho mám přišroubovat za světýlkem, poradí někdo?PS: doufám že ti KaJe nebude vadit, že jsem použil tvoji fotku jako ilustraci PPS: já tam nemám ten prolis na to clonítko, tak to neumím odhadnout... Vůbec nevadí! Přidělej to od oka, myslím, že tam pár mm moc roly nehraje. Nebo si tu vzdálenost vypočítej podle té fotky, změř si to stínítko jak už máš doma a přepočítej si to. Já bych to tipoval tak na 2 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 2 cm a nejakej milimetr - to bude ale vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) Chlapy díky, že jste se mi snažili pomoct, už jsem to vyřešil s miklovou pomocí. Jinak od světýlka po začátek clonítka je to asi 3,5 cm a po šroubek je to skoro 5 cm. Edit: rovnou jsem si vystlal světýlko alobalem a hned to svítí o trochu víc Editováno: 28. Září 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 grrrrrrrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 kdyz by jsi chtel mam tu samou lampicku doma - ze by jsi ji mohl hodit treba do zadu nad zadni sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Nápad je to dobrej, ale zatím se do ničeho takovýho pouštět nebudu (musel bych sundat celou stropnici) ale možná se později o ni přihlásím (pokud bude)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 ja jsem ji dal do bazaru, ale myslim ze si ji nikdo nevezme. Bude tu stale jen pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Teď se dívám, že se o něj lidi jen perou , zatím ho fakt nechci, ale možná do budoucna, uvidí se... Mám ale v plánu, tak jak ty si dát světýlko ze superba, tak by mi asi zůstalo to moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 pockej oni si do zadu montuji tohle to svetylko stare predfacelift a nebo uz nove - jinak je asi urcite nutna vymena ty stropnice co? Je tam trosku zesilena stropnice ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jééé to se mi líbí, nějakou dobu jsem ho scháněl ale pak jsem od toho upustil, te%d bych ho zase bral, nemáte ještě někdo na prodej predface clonítko???Kdyžtak přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 pockej oni si do zadu montuji tohle to svetylko stare predfacelift a nebo uz nove - jinak je asi urcite nutna vymena ty stropnice co? Je tam trosku zesilena stropnice ze ? Tak to bohužel nevím jak to je. Vím, že jsou u face modelů světýlka v zadních madlech (jde dodělat i u předface) a to druhý stropní světlo mají myslím kombíky. Ale myslím, že by nemuselo být špatný to tak dodělat jak to mají kombíky, ale už s faceliftovým světlem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.