Publikováno Květen 5, 200916 r Ahoj, nevite nekdo kde by se dal sehnat cerny plast kolem radia a klimatroniku. Ve starem mam diry po handsfree. Diky Adam
Květen 5, 200916 r Autor zajdi si do značkovky cena je necelý 400,- Super diky, za radu. Myslel jsem, ze za to budou ve skodovce chtit hodne.
Květen 5, 200916 r tenhle díl s vyjímkou toho rámečku přes něj je nejlevnější z celýho spodku palubky pro zajímavost levá část s poličkou pod volantem je za necelý 3 tis
Květen 5, 200916 r A cenu středového dekoru + popelník a plast kolem řadičky ve stříbrné barvě ve Škodovce náhodou nevíte? Díky
Květen 7, 200916 r Autor tenhle díl s vyjímkou toho rámečku přes něj je nejlevnější z celýho spodku palubkypro zajímavost levá část s poličkou pod volantem je za necelý 3 tis Prave nejaky takovy ceny jsem se bal
Květen 7, 200916 r kastlík u spolujezdce komplet cca 6 tis., předek tunelu cca 1500,- zadek tunelu cca 900,- černý stropní světlo face 650,- jestli si dobře pamatuju jelikož se mi nechce otevírat teď etku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.