SpeedyTuning Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Ahoj, original rameno TRW stoji celkem dost penez asi 1200kč a je bez čepu..a ten velkej silentblok neni součástí dodávky pokud se nepletu takže je tam jen ten malej přední...kterej se samostatně stejně koupit nedá takže mám takový nápad co takhle objednat rameno čínské výroby kompletní...cena 600kč, dokoupit silentblok cupra za 225kč, a čep TRW za 350kč (ten čínskej čep hodit do koše nebo prodat) a máme úplně kompletní rameno které je sice čína ale sváry a materiál oceli jsou prý výborné a zůstane tam jen ten malej silentblok a velkej kterej je vlastne v uložení přímo na autě se dodá ta cupra...a čep origo. NEbo máte lepší nápad? Takto by vyšlo komplet rameno 1175,- už i s čepem a silentblokem z Cupry (pokud se ale pak hned neroztrhne ten malej silentblok ale ten by mel byt plnej a minimalne namahanej nebo ne? resim to protoze ma fabie ma 250000km tak to chci udelat komplet) pokud mi reknete ze ta cinska vyroba stoji za prd....tak hold koupim rameno trw, silentblok, a cep a komplet vyjde za nejnizsi mozne ceny za za 1800..neni to takovej extra rozdil...ale na dvou ramenech uz to skoro 1300kč ušetřených je. Editováno: 7. Květen 2009, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Můj názor...Čínu nebrat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Lepší- zaplatit 1300,- více a máš klid a pokoj v duši, že to bude ok na dlouhé roky... Tady nad tím bych nepřemýšlel...Ber co je ověřené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak objednano vse origo...ramena, cepy, silentbloky cupra, loziska malem jsem sel do tech cin..hruza se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 To čínský rameno nemusí dokonale pasovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Asi takto vypada činske rameno pri parkovacom manevrovani . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 no vzhledem k tomu že kvalitní rameno stojí od 1100,- tak kupovat čínu a tím riskovat průser nebyl asi správnej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Nedávno jsem se setkal s Čínským ramenem, a mělo trochu jiné rozměry a v tu ránu jsou jízdní vlastnosti v háji ! Stačí koupit použité origo rameno, vyměnit čep a gumy a jsi sotva na polovině ceny nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.