Přejít na obsah

čínské ramena - kus za 600kč ...vylepšení...čep TRW,silentblok cupra


SpeedyTuning

Doporučené příspěvky

Ahoj, original rameno TRW stoji celkem dost penez asi 1200kč a je bez čepu..a ten velkej silentblok neni součástí dodávky pokud se nepletu takže je tam jen ten malej přední...kterej se samostatně stejně koupit nedá takže mám takový nápad

co takhle objednat rameno čínské výroby kompletní...cena 600kč, dokoupit silentblok cupra za 225kč, a čep TRW za 350kč (ten čínskej čep hodit do koše nebo prodat) a máme úplně kompletní rameno které je sice čína ale sváry a materiál oceli jsou prý výborné a zůstane tam jen ten malej silentblok a velkej kterej je vlastne v uložení přímo na autě se dodá ta cupra...a čep origo.

NEbo máte lepší nápad?

Takto by vyšlo komplet rameno 1175,- už i s čepem a silentblokem z Cupry (pokud se ale pak hned neroztrhne ten malej silentblok ale ten by mel byt plnej a minimalne namahanej nebo ne? resim to protoze ma fabie ma 250000km tak to chci udelat komplet)

pokud mi reknete ze ta cinska vyroba stoji za prd....tak hold koupim rameno trw, silentblok, a cep a komplet vyjde za nejnizsi mozne ceny za za 1800..neni to takovej extra rozdil...ale na dvou ramenech uz to skoro 1300kč ušetřených je.

Editováno: , autor: SpeedyTuning
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...