ondra_b Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj vsichni, asi tak jako vsichni resim zase po roce co se mi blizi rozhodne datum svou pojistnou smlouvu. Nemate nekdo nejaky kontaktik na zastupce pojistoven, v mem pripade asi idealne Ceske Pojistovny, ale treba i jine pojistovny v Praze. Potrebuju sehnat nekoho kdo dava poradne slevy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 NO, já jsem si teď nedávno uzavřel u pojišťovny UNIQA přes internet povinné ručení a s mým maximálním bonusem 106 měsíci, jsem dostal za povinné ručení + odcizení + požár velkou slevu a platil jsem ročně 3.000,- Kč, což si myslím ujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TGM1917 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 3000 Kč? za rok?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 ja platim 6200 rocne - Kooperativa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 kontaktuj uzivatele Zdenal C. mam to do nej a max spokojenost.. dela alinaz najdes ho i ve stalych nabidkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Jám opravdu platím 3000 ročně, na odkazu si to může na online kalkulačce každý spočítat.Je tam také velká sleva kůvli uzavření přes net. Mám produkt POV plus. Je to ale pro vozidla s rokem výroby 2001 a starší. https://pojisteni.uniqa.cz/frmNabidka.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 taky umím pěkný slevy Uniqa, Triglav(exluzivní), event i generalli a čpp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada Koch Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Zdravim,jen se zeptam : mam octavku 1.8 20v r.v.96 na pojisteni? Bez bonusu,je mi 38 a PSC:41753 Světec,okr.Teplice.Chtel bych pripojisteni predniho skla,..zbytek u tak starehomauta asi neresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 to chceš pojištovat? nechceš se na to vyprdnout pojištovat 20let staré auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada Koch Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 to chceš pojištovat? nechceš se na to vyprdnout pojištovat 20let staré auto? Musim zakon narizuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 zákon nařizuje poninné ručení né pojištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada Koch Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Presne tak,otom cele toto vlakno je,o povinnem ruceni.proto jsem se ptal na moji pojistku,jestli ma nekdo slusnou nabidku a i rozepsal,co je treba k vypocitani pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Mám už 6 let u povinného ručení i přední okno za 500 kč/rok otázka je zda se to vyplatí,okno se dá sehnat už od 2 000 kč a já mám ještě původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Okno se dá koupit za 2 tisíce, to určitě, ale ještě připočti lepidlo a případnou práci. To máš min 1.500,- spíš 2000,- Kč. Já také platím 500,- Kč na rok a za 8 let co mám oktu jsem dával 3x čelní sklo a 1x zadní vyhřívané. Takže jsem zaplatil 4 tisíce za pojištění a kdybych ho neměl, tak odhadem min. 17 tisíc. Zadní vyhřívané stojí více. Já okna určitě doporučuji a hlavně všechny - boční a zadní. Mám u ČSOB a okna plus povinné plus rozšířené asistenční služby platím 3.200,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada Koch Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Myslim si,ze okna se urcite vyplati.Mel jsem ruple,tady na vrakovisti i s pruhem jsem ho koupil za 1000,- + prace taky 1000,- . Ujel jsem 60 Km,chytl sutr od uhlaka a dalsi dira v okne Kamion jsem vybrzdil,sel za ridicem,on ze nic nepodepise,ze z jeho pojistky to nepujde.Volal jsem tedy na statni,ty mi rekli,ze jestli nemam treba v aute kameru,ktera by zaznamenala,ze to letelo od nej,mam smulu.Ikdyz by hlidka prijela,tvrdil by treba ze je to to kamen od auta co jelo jeste pred nim,ze zahledl,jak skace po silnici...... Takze platim zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Us@k Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Okolí PCE jsem schopný povinko i havarijko udělat s širokým portfóliem a slevami. Popř. usak353@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.