olisoft Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 tak toto je priklad, ako to nerobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Moja reč, to vyzerá katastrofálne. Nikoho tým nechcem uraziť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek M Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Přemýšlel jsem o necem takovemMlhovka jen jeste aby tam sli nejak napasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Videl som tu foto, kde bola takato hmlovka napasovana na miesto mriezky, vyzeralo to zaujimavo, ale zdaju sa mi strasne velke na OI. edit: tak to foto som nasiel: v garnyho servisnej teme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek M Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Videl som tu foto, kde bola takato hmlovka napasovana na miesto mriezky, vyzeralo to zaujimavo, ale zdaju sa mi strasne velke na OI.edit: tak to foto som nasiel: v garnyho servisnej teme No jsou sice velke ale prijdou mi super musej bombove svitit co jsem jel s OII tak to svitilo suprove! Mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Zdravim.Sehnal jsem za velmi dobrej peníz kulaté mlhovky do fabie.Budu si je dávat do RS nárazníku,tak pak dám foto jak jsem dopadnul . Editováno: 11. Červen 2009, autor: Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Videl som tu foto, kde bola takato hmlovka napasovana na miesto mriezky, vyzeralo to zaujimavo, ale zdaju sa mi strasne velke na OI.edit: tak to foto som nasiel: v garnyho servisnej teme Jakej to je typ mlhovek?Nikde sem je nenašel,vypadaj parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Podla vsetkeho su to OII corner hmlovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruclik Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ahoj, už někdo zrealizoval dodělání mlhovek do mřížky nárazníku? Nevím jaké koupit aby nebylo zapotřebí moc úprav a šly nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Co myslis pod nastavenim? Ak smer, tak tie velke moc nenastavis. Najjednoduchsie by bolo zohnat gulate hmlovky z felicie, alebo z fabie a do mriezky na ne spravit dieru. To by aj vyzeralo dobre. Milotec tusim predava gulate svetla aj s mriezkou, len cena je inde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 (editace) Foto hmlovky viděl jsem už různé ohavnosti, ale toto je teda síla... Editováno: 24. Září 2009, autor: aaakecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Co myslis pod nastavenim? Ak smer, tak tie velke moc nenastavis.Najjednoduchsie by bolo zohnat gulate hmlovky z felicie, alebo z fabie a do mriezky na ne spravit dieru. To by aj vyzeralo dobre. Milotec tusim predava gulate svetla aj s mriezkou, len cena je inde... Z felicie je do předfacelift nárazníku nenacpeš to jsem zkoušel. Možná do face by to šlo nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Predface nie, len face, tam je viac miesta. To mas pravdu. Alebo rezat aj do naraznika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruclik Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Ahoj, ano tím nastavením jsem myslel směr svícení. Proto bych nějaké kulaté, stavitelné. Ty od Milotec vypadají dobře, držák přišroubovaný do nárazníku, světla Hella, mřížka. Jen ta cena... ale asi nic jiného nezbyde, než vymýšlet vlastní držák. Uvidím, ale mlhy už začínají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mac99 Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Můžeš sem hodit najké foto nebo informaci kde jsou ty dráty od mlhovek "zalevým plastem"? Zdar, já mám classic 2002, podívej se kolik ti vede ke světlu drátů. Pokud jich tam máš 8, tak máš přípravu na mlhová světla, stačí vyměnit hlavní světlomety a za levým plastem pod palubkou vzadu jsou vyvedený dráty a ty už jen zapojit. Zapojený to měl zdejší "Vaša" za 15 minut. Samozřejmě musíš vyměnit i hlavní spínač světel, aby měl i přední mlhovky. Pro kontrolku na budíky nutno natáhnout nový kablík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edimax Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 ahoj koupil sem octavii tour z germanova a mam do mlhovek dovedeny kable jen v jedny je žárovka a vypinač mam 1 polohovy skoušel sem i vypinač na přední mlhovky 2 polohovy ale nic ma to nekde extra pojistku a rele dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Relé žádné, jsou spínané přímo spínačem světel. Pojistky dle manuálu: http://forum.skodahome.cz/topic/100557-trocha-teorie-nikoho-nezabije/?p=1575887 PS: O kterou mlhovku jde? Přední nebo zadní? Zadní na OI standardně svítí jen jedna, levá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edimax Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 (editace) o přední EDIT: tak pojistka je dobra to sem z toho jeseter Editováno: 9. Srpen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Jestli máš světla s mlhovkama, ale žárovku jen v jedné a vypínač byl jen jenopolohový tak to celé je nějaké divné. Ty káble co tam vedou, jsou opravdu zapojené? Jsou dráty, které musí jít od spínače ke světlu do svorkovnice. Pak dráty už jen k žárovce. Ty máš asi jen ty k žárovce, v samotném světle, že? Mně přijde, že to bylo bouchnuté, světla jsou vyměněné za světla s mlhovkou, ale samozřejmě už nezapojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edimax Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 draty vedou do svazku kabelu prvne sem si taky myslel ze vedou jen kousek ale ne jeste mrknu jednou propipu kable od vypinace snad na to prijdu nebo jeste navstivim elektrikare treba bude vedet.ale to ze to bylo streleny no nevipada to ale......cert vi ze?jinak dik za tipi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Třeba nebude tak zle.Možná měnili jen světla. A možná ne a chyba je někde jinde. Ten 1-polohový spínač mi nedá spát. Možná se jim jen rozsypal a potřebovali tam jen "něco" dát. Tady se proklikej k Dílenské Příručce http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/?p=1343162 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.