diddi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Viděli jste je?Na tohle jsem se těšil.Teď jen přišetřit. Kdyby někdonašel levněji dejte link.Taky foto na autě by nebylo špatný.Mám dilema mezi chrom a black look http://www.a-ts.sk/dyn/shop/foto-29682-aut...-devil-eyes.jpg http://www.a-ts.sk/dyn/shop/foto-29683-aut...-devil-eyes.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Hezký, ale tyto na Fábii podle mě nejsou, tvar není stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilaNXtreme Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Zdravim Chlapi,taky se mi nezdály tak tu přikládám opravdu DevilEyes na Fábku. Nejsou zrovna levný ale za krásu se platí. http://www.autodoplnky.cz/sys.php?action=i...thod=javascript http://www.autodoplnky.cz/sys.php?action=i...thod=javascript Editováno: 7. Květen 2009, autor: MilaNXtreme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Hezký, ale tyto na Fábii podle mě nejsou, tvar není stejnej to jsem si nevšim.Možná je to jen ilustrační foto,ale je to v kolonce FABIA.Ale taky mám pocit,že mají jiný tvar Na slovensku mají lepší cenu Editováno: 7. Květen 2009, autor: diddi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Tak ty jsou krutý Zase budu mít nad čím přemejšlet Editováno: 7. Květen 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak ty jsou krutý Zase budu mít nad čím přemejšlet A nad kterýma?Mám podobnou barvu a viděl bych to spíš na černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Černý, jasná volba, k oranžové jdou jak prdel na hrnec Ale chce to počkat chvíli, až to někdo ozkouší, jaká kvalita a hlavně, až je bude mít každej druhej shop, nebudou snad stát takovej ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Trochu jsem si pohrál....není to úplně ideální, ale vzhledem k fotkám, co jsou kde k naleznutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ty devily v černý jsou vážně nádherný Tangerin: problém je v tom, že až budou za solidní cenu a bude je mít každej druhej e-shop v nabýdce, bude je mít na autě půlka fabiatiků jináč na tu tvojí barvě jsou vážně jako dělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ty devily v černý jsou vážně nádherný Tangerin: problém je v tom, že až budou za solidní cenu a bude je mít každej druhej e-shop v nabýdce, bude je mít na autě půlka fabiatiků jináč na tu tvojí barvě jsou vážně jako dělaný Jj vypadaj pěkný, ale viděl jsem tato světla na octavku a když svítěj tak teda nic moc, AE jsou hezčí, ale jinak teda ty černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Otázka taky, co je to zač, čí výroba a taky jestli zaty prachy to jsou Devil + Xenony, vše s homologací, tak pak by to v úvahu i zaty prachy připadalo. Ale pokud to nemá xeny, tak teda hafo drahý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Kure hoši, kde je cena, nemůžu to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak teda ty jsou krásný, jen mi ty diody prijdou dost daleko od sebe, kolega je má na OI, viděla jse zatím jen z dálky, jsou pěkný, jen mi prvě přijde, že to nedělá tak pěkný proužek jako na audině. za 8 jsou drahý, někde musí být levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No já je viděl za 9,5 vč. DPH na tom druhým odkaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ehm cocka zase v dialkovych, resp blizsie k stredu vozovky? to bude blbo svietit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Otázka taky, co je to zač, čí výroba a taky jestli zaty prachy to jsou Devil + Xenony, vše s homologací, tak pak by to v úvahu i zaty prachy připadalo. Ale pokud to nemá xeny, tak teda hafo drahý.... dle mě tam na 99% xeny nebudou..klasika halogeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak podle mě budou potkávací v čočce hned u masky a dálkový uprostřed. Mám obavu, že xeny tam asi taky nebudou, ale to mě přijde pak pěkně mastný...co by pak stálo na těch světlech nějakejch 8k? V porovnání s AE, který jsou za polovic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 zapominas ale, ze AE staly v dobe jejich nastupu podobnou cenu xeny to na 99% nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 jj asi máte pravdu, zase jen obyč halogeny Jinak to ani nevím, že AE někdy stály takovej ranec. Ale určitě to půjde dolů, o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ako su na tom taketo neoriginalne svetla z homologizaciou? Respektive co sa stane ked to mam na aute namontovane a zastavia ma policajti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak Angel Eyes a určitě i tyto Devil eyes, mají normální homologaci, takže je můžeš legálně používat v provozu, nemusíš se bát ani STK, ani běžné hlídky. Pokud tam samozřejmě nedáš nelegální xenon HID sadu, případně nějaký silnější žárovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Bolo by zaujimave vediet, ako sa to zapaja. Na Milotecu je denne svietenie pre FII ;-(, ktore maju vsaj vlastnu riadiacu jednotku na napajanie http://www.milotec.net/LED-denni-sviceni-295/ Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) No asi bude součástí nějaký relátko..takže nastartuješ a denní svícení se automaticky zapne. Ale mohlo by to mít nějaký zpoždění, aspon třeba 15s bo tak...když pak člověk potřebuje popojet před garáž si umejt auto bo tak, aby to zbytečně pořád neblikalo....jsem vcelku zvědavej, co z těchto světel vyleze. Po zkušenostech s Andělama, kde s první várkou byly problémy, pak jsou velikostně nepatrně menší...bych byl opatrnej... Editováno: 12. Květen 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 peknee su a keďže je to novinka tak aj cena je pekna , mne sa viac pacia tie cierne, inac naživo som ich videl na Ibize ( nie tej uplne najnovsej ale tej predposlednej ) ale nevidel som ako to svieti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipoforall Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No asi bude součástí nějaký relátko..takže nastartuješ a denní svícení se automaticky zapne. Ale mohlo by to mít nějaký zpoždění, aspon třeba 15s bo tak...když pak člověk potřebuje popojet před garáž si umejt auto bo tak, aby to zbytečně pořád neblikalo.... Nechci rejt ale pokud vim je to realizovaný pomocí LED diod a těm je naprosto ukradený jestli bliknou 5x nebo milionkrát a odběr je taky oproti klasickejm žárovkám téměř nulovej takže by mě tohle opravdu netížilo máš to asi jako když se ti rozsvěcí žárovka při otevření dveři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.