Tangerín Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 V poho, já vím, že co do životnosti to je jedno, ale jen by to prostě bylo zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ty černý vypadají fakt dobře.. ale chtělo by to někde na živo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 že by se vyslyšelli mé modlitby?? takhle nějak jsem uvažoval, že si to udělam po domácku jsem zvědavej jak to bude vypadat v realu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jednu real jsem našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 noooo panečku nevypadaj vůbec zle....líbý se mi jak jsou ty čočky pěkně "zelezlý" v parabole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ako je to zapojene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ivanl: jen hádám...ale myslím že to bude jako AE klasický zapojení výměnou kus za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nest88 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 novinky??? peter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmk Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Na www.tuningpo.sk ich maju za cenu 279,51 Eur / 8420.52 Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 'lmk' to je sice pekne, ale tie co mas na obrazku nie su na fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To jsou ty starý obrázky, z první stránky, myslím hned první odkaz. Stačí si je zadat do vyhledávače a máte fotku přímo na FI, nikoliv z Pola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Taky me to prislo tvarove hodne divny, spis jak na VW polo 00-05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Editováno: 11. Červen 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Vapada to docela dobre, zaitm nejhezci neorig svetla a konecne i cocka pro xenon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 souhlas že vypadaj supr, obzvlášť ty "black" ale ta čočka rozhodně pro xenon není - pochybuju že tajvanci jí brousí do jaksitaksi kvality a myslim že i označení bude pro halogen zástavbu. PS: i AE mají čočku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jj taky si myslím, že čočka bude stejný, nebo podobný kvality, jako u Andělů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tes Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Viděli jste je?Na tohle jsem se těšil.Teď jen přišetřit. Kdyby někdonašel levněji dejte link.Taky foto na autě by nebylo špatný.Mám dilema mezi chrom a black lookhttp://www.a-ts.sk/dyn/shop/foto-29682-aut...-devil-eyes.jpg http://www.a-ts.sk/dyn/shop/foto-29683-aut...-devil-eyes.jpg zkus mrknout na Aukro, viděla jsem je tam asi za 6500, známej má černý na černé Octávce a je to prostě bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 zkus mrknout na Aukro, viděla jsem je tam asi za 6500, známej má černý na černé Octávce a je to prostě bomba 6500,- se po*rali ne ? Za 5t,- jsou kvalitni z druhovyroby.. za 6500,- by meli byt s cockou pro xenon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 cau kluci, pred chvilou som videl devil eyes na passate, ktory isiel tesne za mnou a mal zapnute len akoze denne svietenie, bolo zamracene a prsalo, vobec nebolo vidno ze to svieti, cize na vlastne oci som videl ako svietia teda nesvietia. za tie prachy urcite radsej origo xeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 No taky svitit denim svicenim za deste je debilita... bohuzel neni to vyjjimka, pak neni auto zezadu vubec videt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Hmm stejně jako AE...jediný + je disign..ostatní voničem... kvalita zpracování,LED moc daleko od sebe..a za nějakej čas je bude mít hafo lidí..takže žádná výhra. zlatý origo xeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Myslím, že pro potkávačky ty čočky nejsou, tipuju dálky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado146 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to diddi, lmk- tie svetla sa podobaju skor na VW Transporter obsahuju tieto svetla aj parkovacku? alebo jej ulohu prebera daylight? a kedze daylight svieti bez zapnutia svetiel vodicom(aspon ako pisete) tak co potom zadne svetla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ak sú zapnuté daylight,nemusí svietiť na aute nič iné,ale ak zapneš stretávačky,daylight musia zhasnúť.Tak je uvedené v príslušnej smernici.Samozrejme každý by mal ovládať,za akých podmienok na ceste musia svietiť aké svetlá (t.j. kedy môže daylight použiť). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 cau kluci, pred chvilou som videl devil eyes na passate, ktory isiel tesne za mnou a mal zapnute len akoze denne svietenie, bolo zamracene a prsalo, vobec nebolo vidno ze to svieti, cize na vlastne oci som videl ako svietia teda nesvietia. za tie prachy urcite radsej origo xeny nie kazdy majitel pochopi, ze to su len obrysovky a nie denne svietenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.