Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V poho, já vím, že co do životnosti to je jedno, ale jen by to prostě bylo zbytečný :)

Ty černý vypadají fakt dobře.. ale chtělo by to někde na živo.. :D

že by se vyslyšelli mé modlitby?? :smich: takhle nějak jsem uvažoval, že si to udělam po domácku :D jsem zvědavej jak to bude vypadat v realu :)

Jednu real jsem našel ;)

post-8288-1243515211_thumb.jpg

noooo panečku nevypadaj vůbec zle....líbý se mi jak jsou ty čočky pěkně "zelezlý" v parabole :palec2:

ako je to zapojene?

ivanl: jen hádám...ale myslím že to bude jako AE klasický zapojení výměnou kus za kus ;)

• 2 týdny později...

novinky???

peter

Na www.tuningpo.sk ich maju za cenu 279,51 Eur / 8420.52 Sk

post-9006-1244676629_thumb.jpg

post-9006-1244676656_thumb.jpg

'lmk' to je sice pekne, ale tie co mas na obrazku nie su na fabku

To jsou ty starý obrázky, z první stránky, myslím hned první odkaz. Stačí si je zadat do vyhledávače a máte fotku přímo na FI, nikoliv z Pola.

Taky me to prislo tvarove hodne divny, spis jak na VW polo 00-05

post-8288-1244733228_thumb.jpg

post-8288-1244733294_thumb.jpg

Upraveno od Tangerín

Vapada to docela dobre, zaitm nejhezci neorig svetla a konecne i cocka pro xenon..

souhlas že vypadaj supr, obzvlášť ty "black" :palec2: ale ta čočka rozhodně pro xenon není - pochybuju že tajvanci jí brousí do jaksitaksi kvality a myslim že i označení bude pro halogen zástavbu. PS: i AE mají čočku ;)

jj taky si myslím, že čočka bude stejný, nebo podobný kvality, jako u Andělů.

zkus mrknout na Aukro, viděla jsem je tam asi za 6500, známej má černý na černé Octávce a je to prostě bomba :palec2:

6500,- se po*rali ne ? Za 5t,- jsou kvalitni z druhovyroby.. za 6500,- by meli byt s cockou pro xenon..

cau kluci,

pred chvilou som videl devil eyes na passate, ktory isiel tesne za mnou a mal zapnute len akoze denne svietenie, bolo zamracene a prsalo, vobec nebolo vidno ze to svieti, cize na vlastne oci som videl ako svietia teda nesvietia. za tie prachy urcite radsej origo xeny ;)

No taky svitit denim svicenim za deste je debilita... bohuzel neni to vyjjimka, pak neni auto zezadu vubec videt..

Hmm stejně jako AE...jediný + je disign..ostatní voničem... :) kvalita zpracování,LED moc daleko od sebe..a za nějakej čas je bude mít hafo lidí..takže žádná výhra.

zlatý origo xeny... :)

• 2 týdny později...

Myslím, že pro potkávačky ty čočky nejsou, tipuju dálky...

to diddi, lmk- tie svetla sa podobaju skor na VW Transporter

obsahuju tieto svetla aj parkovacku? alebo jej ulohu prebera daylight? a kedze daylight svieti bez zapnutia svetiel vodicom(aspon ako pisete) tak co potom zadne svetla?

• 2 týdny později...

Ak sú zapnuté daylight,nemusí svietiť na aute nič iné,ale ak zapneš stretávačky,daylight musia zhasnúť.Tak je uvedené v príslušnej smernici.Samozrejme každý by mal ovládať,za akých podmienok na ceste musia svietiť aké svetlá (t.j. kedy môže daylight použiť).

cau kluci,

pred chvilou som videl devil eyes na passate, ktory isiel tesne za mnou a mal zapnute len akoze denne svietenie, bolo zamracene a prsalo, vobec nebolo vidno ze to svieti, cize na vlastne oci som videl ako svietia teda nesvietia. za tie prachy urcite radsej origo xeny ;)

nie kazdy majitel pochopi, ze to su len obrysovky a nie denne svietenie lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.