jeromme Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ahoj, asi jsem hloupý nebo to nechápu ... poradíte mi někdo jak vyměnit halogeny v levém předním světlometu bez demontáže baterie? Jak to mám vyměnit na cestě? Díky moc za radu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 v naradi mas srobovak ak mas zadny dekel svetla zaisteny srobom ak nie tak staci bez naradia, iba dat dole zadny kryt svetla a stlacit dratene poistky na ziarovke a vymenit. je to trochu gynekologia ale inak ziaden problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 to už se tady řešilo, hledej. Ale dám ti radu, jde to, jen musiš bý trochu šikovný a hlavně trpělivý. Jde to i mi a to já mám velké ruky jak cyp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeromme Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ahoj, diky za radu, ale lepsi by mozna byl postup ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ono je to ako s retazami. treba si to vyskusat doma v klude a nie v strese na ceste pred policajtom este nedajboze ked je zima a prsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeromme Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ale ja proste nevim jak na to, jedina moznost je odsroubovat cely svetlomet ... pred tim levym je baterie a neni tam volne misto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Jde to blbě ale jde to .odjisti deklik a vytáhni ho nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeromme Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tak diky ... je to vazne sila, ale nakonec s mirne poskrabanyma rukama jsem to zvladl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) JJ je to super gynda. Já to vzteky málem rozmlátil kladivem, ale sežral jsem tabulku čokolády, rozdělal druhý světlo a štěrchal až jsem to dostal ven a dovnitř. Hlavně že to vymyslel Ing. co to určitě nikdy nedělal. Nic proti nim, ale občes by měli odsednout od kompu a požít manulně ruce třeba by to potom navrhovali s úctou k uživateli. lol lol Editováno: 10. Květen 2009, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrzej Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 JJ je to super gynda. Já to vzteky málem rozmlátil kladivem, ale sežral jsem tabulku čokolády, rozdělal druhý světlo a štěrchal až jsem to dostal ven a dovnitř. Hlavně že to vymyslel Ing. co to určitě nikdy nedělal. Nic proti nim, ale občes by měli odsednout od kompu a požít manulně ruce třeba by to potom navrhovali s úctou k uživateli. lol lol Minule som pomahal susedovi menit ziarovku na Forde Fokus a to si myslim ze bol poriadny oriesok, sme mali dorezane ruky ako slepy masar. Bez specialneho servisneho manualu to vobec neslo. Neviem si predstavit ze malby to nekto urobit na ceste :-) Zlate stare skodovky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 U superba s xenony.Když chceš vyměnit výbojku(žárovku na tlumená světla),tak musíš vyndat světlomet.Ale aby jsi vyndal světlomet tak musíš sundat přední nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 u mé není problém místa dost jinak kámoš co má Corollu 1.8 (ts) tak má na jedné straně baterku a na druhé nasrané ABS - bat. člověk vyhodí ale u toho ABS porod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.