houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Prosim poradte, kdo mate jake zkusenosti s temito auty. Vetsinou se jedna o modely 2003 a mladsi, najeto kolem 50tisic km. Do vyberu se dostal Suzuki Swift, Citroen C1 nebo C2, Mitsubishi Colt CZ3. Motorove by se jednalo vetsinou o maly obsahy kolem 1 litru. Budu rad za vase rady a nazory Editováno: 9. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nikdo zadny zkusenosti nebo osobni nazory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Suzuki Swift rozhodne neodporúčam, má katastrofálny podvozok, tvrdý a hlučný pri prejazde čo najmenšej nerovnosti, takisto počuť každý jeden kamienok, ktorý buchne o spodok auta. Motoricky je 1,3ka ok, ale má vysokú spotrebu. Celkovo je prevedenie Suzuki tak na úrovni Felicie, mám na mysli technické riešenia. Colt je fajn auto, vnútri kráľovsky veľa miesta, spoľahlivosť je slušná. S 3D verziou ale nemám skúsenosti, určite by som volil 5D, je praktickejší, má napr posuvné zadné sedadlá. C1 a C2 nepoznám, je ich relatívne málo. Citroenu by som sa bál jedine kvôli servisu, u nás patria medzi tie s najhoršou povesťou. Suma sumárum ja by som bral Colt CZ5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Prave ze treba "muj" mechanik se specializuje na Citroeny, takze tohle by bylo docela plus pri koupi. A CZ5 ne-e kvuli designu Ale diky za radu ohledne Suzuki, presne tohle jsem se ted na netu docetl od vice zdroju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Já bych se Houmiku té C2 nebál.Vem s sebou někoho kdo tomu rozumi trošku vic než Ty a pořádně to projděte.My jsme taky měli vybranou C2 pro ségru ale nakonec zvítězil Peugeot 206 od prvního majitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ja rozumim jen svymu autu a to jeste tak teoreticky Ale ted jsem o tom chlapikovi nenasel hezky reference Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Houmik: to je ten o kterém jsi mi psal do SZ? Tak vidiš to? Bacha na to...auto muže vypadat na povrch luxusně ale pod pokličkou...viš jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Jo, to by asi mel byt on. No, nasel jsem v tom kraji asi 3 tyhle auta, muzeme si to za jeden den vsechno prohlidnout a potom se uvidi. Mechanik pojede urcite s nama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Já jsem našel v Pardubicich ale s automatickou převodovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Jen tak pro legraci, tady je odkaz na to konkretni auto: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/citroen/c2/6829556 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Už podle fotky je vidět že lakovali na stoprocent předek vozidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Jeste ze ja vas tady mam prave proto se ptam, budu moc rad za kazdou takovou radu, normalne se mezi autama takhle nepohybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) Tady jeden ten Colt... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2 Editováno: 10. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 A co neco o malicko vetsiho, pokud tedy neni nutne jedno z tech aut nahore vypsanych ? Jinak na swofta sem take slysel negativni nazory, ale osobni zkusenost nemam. Ford Fusion ... zatim sem na to auto slysel jen chvalu a ceny jsou take zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 MichalF: Ford uz doma jeden byl a znovu do baraku nesmi a uz je to zbytecne "veliky". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Colta CZ3 mají rodiče. Velkou předností je prostorný interér (nejen vpředu) a sedí se poměrně vysoko. Posuvná zadní sedadla má třídvéřová verze též. Motor je trošku hlučnější (1.3 4válec), podvozek je měkčí než např. u Fabie a řazení je takové trošku gumovější. Výrabí se to v Holandsku. Spolehlivost zatím 100%, ale naši toho moc nenajezdí. Editováno: 12. Květen 2009, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Já mám nalítáno cca 80tkm v C1ce objem 997, spolehlivé auto - je fakt ze byla v základu ( minumi elektriky co by se sralo ) ale spokojenost 100% , slusne jede - slusne to hraje , a kdyz sem jel na koncert tak sem po slozeni sedacek narval dozadu i bicí. 150 se z toho dalo dostat a do mesta super, zaparkujes skoro kdekoliv .... opravdu za me 100% - kdyby te neco zajimalo klidne se ptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Porad je ve vyberu C1, C2 (zatim vyhrava) a Colt CZ3. Pro toho Colta by se muselo do Nemecka urcite. Takze mame takovy maly dilema, jestli se pro to auto nepojede do Nemecka tak i tak... Misto C1 jeste Peugeot 107, koukal jsem na to a je to uplne stejny jako ta C1, takze ty reference bys se daly vztahnout i na tu 107, ne? Editováno: 12. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Kdy se chceš na toho Citroena podívat? že bychom tam slítli spolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 U té C2 bych doporucil silnější motor v litru je to dost línééé Co se tíče peugeota ( tak tam ja mam zkusenosti ze servisem sileny ) - a koukal sem ze cenove je to pokazde jinde ( pritom je to stejne auta ) motor maji toyotu takze drzak ... asi jooo referencne je to to same auto. C1, P107 , Yago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Romario: dneska tam chci volat a zeptat se na par veci, pak uvidim Evers: tam jsem koukal na tu 1.4 u C2, ale pro matku do mesta staci i 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 No to určite , pokud je to na popojíždák neni co řešit ... akorát je blbé že to dělaj jen ve 3 dveři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) To my tak chceme Jdu obvolat par inzeratu... Romario: Tak pan docela solidni, ze si mame privest mechanika nebo nejakyho odbornika, auto nam zvedne na heveru, muzeme ho cely prohlidnout a tak... Editováno: 12. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.