mave1 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 cawte kluci potreboval by som poradit som zo slovenska a uz dlksiu dobu lietam po obchodoch a hladam potahy na moju skoda octavia viem ze sa vyrabaju aj ve stylu rs ale bohuzial neviem kde ich mam zohnat vie niekto o neiakom obchode na nete alebo konkretne mesto a tak kde sa daju zohnat? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 http://www.auto.asp2.cz/ Docela užitečny věci.Snad jsem Ti trochu pomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 ty woe,pár řádků dole máš autopotahy od firmy MAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 jo dik za radu som tu novy takze neviem co a ake forum uz je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Na to Ti poviem len tolko, ze v pravidlach fora, ktore si pri registracii odsuhlasil je napisane, ze treba najprv hladat a az potom zakladat prispevok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Tady to máš Tynejlešíautopotahynaškodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Zdar, kde se dá sehnat RS potah na sedačky? Aby to vypadalo jako z RSa? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 no ako rs to vyzerat nebude. rs sedacky su uplne ine. musel by si menit aj peny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 autopotahy.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...hy-3/foto/6518/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 dík, to je tak drahé kura? to už je lepší našetřit na origo sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já jsem si je nechal předělat v autointerieru, předtím jsem měl potahy od MADu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 No to je paráda. Na kolik tě to vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já jsem si je nechal předělat v autointerieru, předtím jsem měl potahy od MADu Muzu potvrdit,videl jsem je v realu a je to fakt krasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Napiš sem a pošlou ti i vzorník zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ano,od MADu mi prisel vzornik vsech latek do tydne co jsem jim napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 No to je paráda. Na kolik tě to vyšlo? Výměna molitanů za sportovní + nové potahy za 7790,- bez papíru s papírem 8401,-. Je to parádní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 MAD je kvalita ,ale někdo tu prodával nové RS sedačky kolem 12 000,- zkus mrknout do bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já jsem si je nechal předělat v autointerieru, předtím jsem měl potahy od MADu od MAd nebol dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 od MAd nebol dobre? Byli dobré, ale byly na Fabii kterou jsem měl před tím. Ale na Octavii taky pasovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 cau. hej ma nekdo tyto potahy? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...hy-3/foto/6518/ do octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 mam dotaz mate nekdo latkovy potahy RS od madu? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 mam dotaz mate nekdo latkovy potahy RS od madu? diky Měl jsem je jak píši víše, proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.