zdenek.ub Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dostal jsem od doktora doporučení na používání bederní opěrky. Pokud máte někdo zkušenosti s určitým typem, budu moc povděčný. Mám představu, že by neměla být nafukovací a měla by mít možnost malého posunu nahoru/dolu, ale nevím, jestli je to pro záda to nejlepší. Mám krátkou Fabii I, 2005, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 svokra mi nedavno kupila nieco take. je to nafukovacie ako tlakomer u lekara takym stlacacim balonikom. pripina sa okolo sedacky dvomi dlhymi suchymi zipsami. v aute by som to nezniesol tak to mam v prci na kresle. kupila to v lidli. ak by si chcel mozem odfotit. len tak pre predstavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.ub Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Pokud můžeš dát foto, budu moc rád. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak narychlo z mobilu. kolegovia na mna pozerali ze co to robim... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Dostal jsem od doktora doporučení na používání bederní opěrky. Pokud máte někdo zkušenosti s určitým typem, budu moc povděčný. já vím že je to asi řešení trošku jiným směrem a za jinej peníz, ale pokud dost nalítáš a jsi v autě jako dom...co takhle vyměnit sedačky za ty z OII s bederkou?...posezení je v nich na jiný úrovni a bederka je tam taky na 1ničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Bedrka do fabie - viz. instalační manuály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.