Publikováno Květen 14, 200916 r Dostal jsem od doktora doporučení na používání bederní opěrky. Pokud máte někdo zkušenosti s určitým typem, budu moc povděčný. Mám představu, že by neměla být nafukovací a měla by mít možnost malého posunu nahoru/dolu, ale nevím, jestli je to pro záda to nejlepší. Mám krátkou Fabii I, 2005,
Květen 15, 200916 r svokra mi nedavno kupila nieco take. je to nafukovacie ako tlakomer u lekara takym stlacacim balonikom. pripina sa okolo sedacky dvomi dlhymi suchymi zipsami. v aute by som to nezniesol tak to mam v prci na kresle. kupila to v lidli. ak by si chcel mozem odfotit. len tak pre predstavu.
Květen 15, 200916 r Dostal jsem od doktora doporučení na používání bederní opěrky. Pokud máte někdo zkušenosti s určitým typem, budu moc povděčný. já vím že je to asi řešení trošku jiným směrem a za jinej peníz, ale pokud dost nalítáš a jsi v autě jako dom...co takhle vyměnit sedačky za ty z OII s bederkou?...posezení je v nich na jiný úrovni a bederka je tam taky na 1ničku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.