mako666 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj chlapi, na panelu climatroniku se mi zobrazovala o 5 stupňů nižší teplota než je ve skutečnosti.Po základním nastavení ve vagu se rozdíl zvětšil o 10 stupňů. Neví někdo jestli se dá přes vag teplota přispůsobit, jestli ano jaký se zadává login. Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nie je to nieco ako tento problem? Stalo sa to zrazu, alebo niekto nieco montoval/opravoval v instalacii? Ukazovalo to predtym spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mako666 Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nie je to nieco ako tento problem?Stalo sa to zrazu, alebo niekto nieco montoval/opravoval v instalacii? Ukazovalo to predtym spravne? Dělá to od začátku,nic se neopravovalo. Zaslechl jsem že to jde upravit vagcomem,ale neznám login,tak mě to dál nepustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.