Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nám se to nějak komplikuje, ale doufám že dorazíme.... :(

a kuuuurna.... kamarati škoda že nedorazim.... i ked mohol by som prisť keby som prisiel len na kolobežke?? :scooter:

a budem vam tam aspon trosku chybať??

můžou přijed i nováčci s novou fabkou bez tuningu, jako třeba já?

Kdokoliv je vítán :palec2:

To pešír: Samozřejmě že můžeš, tohle není jenom o tuningu. Jak napsal AdamCZ, kdokoli je vítám :) . A určitě nebudeš sám dez tuningu svého autíka. :)

tak to je fajne, objevim se kolem 10 v Doubí a pak uvidim, dokolika tam budu, pač tam pojedu z dovolený.

Stenley: to víš, že nám budeš chybět

Pešír: Máš rád auta? a škodovky obzvlášť? chceš poznat super lidi a dobře se pobavit? jestli jo, tak pak jsi splnil všechny podmínky :) :) budeme se na tebe těšit

Upraveno od Sinius

tak to je fajne, objevim se kolem 10 v Doubí a pak uvidim, dokolika tam budu, pač tam pojedu z dovolený.

chtěl bych poznat pár novejch lidí, sic tam budu asi nejmladší, ale to je fuk. a na škodovky nedám dopustit!!

Sinius: ten příspěvek byl myšlen tobě ne mě, jsem se překlik, ale to se stane ;)

Pešír: jinak koukal jsem že jsi z Liberecka, tak kdyby jsi chtěl, tak můžem vyrazit spolu, jsme Liberečák :)

Pešír: jinak koukal jsem že jsi z Liberecka, tak kdyby jsi chtěl, tak můžem vyrazit spolu, jsme Liberečák :)

nezlob se, ale já jedu 26. července na dovču do Modřišic u Turnova, takže to budu mýt jen pár km. Ale můžem se sejít na místě a pokecat.

pešír: v pohodě, mě to fakt nevadí. uvidime se na místě já tam budu na 100000%

chtěl bych poznat pár novejch lidí, sic tam budu asi nejmladší, ale to je fuk. a na škodovky nedám dopustit!!

nejmladší fakt nebudeš, mezi ty patřim já :)

co řešíte kdo tam bude nejmladší a kdo ne, všichni jsme mladí a krásní :)

Tak pokud bude chu´t a nalada rad dorazím jsem ze Zlína

a tamtu paní sebou neberete?? ;) jak byla minulý rok?

Bohužel nee, protože jedeme z dovolenky a tam s námi Renatka nebyla :)

Máro, doufám že to vyjde a zase jednou spolu popijem :)

Tak u nás problém s autem SNAD vyřešen a dorazíme. I když u našeho auto člověk nikdy neví....

Janina: snad to bude v pohodě....na jaře jsem měl auto K.O. já a ted se na všechny moc těším.....nezapomeňte vzít Dasťáka :)

Dasťák jede :) Doufám že hrábě bere synátora.... a že tam zase někdo zapomene kopačák :D

U Hatyny člověk nikdy neví, minulý týden kontrolky jak vánoční stromeček, pak zase chvíli nic....

Janina: tak pokud nezapomenu, tak vezmu dastymu tenisák :)

• Autor

Chvilku jsem tu nebyl a co se tu neděje :) Už se na všechny moc těším :)

Jinak dneska jsem s hrůzou zjistil, že jsem zapomněl objednat poháry. Ale chyba je napravena, tak to snad stihnou vyrobit :)

Sinius:kluku a ty nám předvedeš co máš za nový motor v autě jooo?tak doufám že nás překvapíš..třeba 1.8T...... :)

Stenly:kamaráde stačí napsat kde jsi..teda pokud ne zrovna dom na Slovensku tak přijedem pro tebe... :palec2: jsi v čechách?

Míra: hele kámo sorry, ale je tam stejná 1,4 MPI jaká tam byla předtím, ale tahle je trošku lépe zajetá a mám pocit, že jede o chloupeček líp

Sinius.tak to joo..ale nějaká ta 1.8 kol5 ale hlavně že jsi sehnal a jezdí ti to :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.