Janina Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 nám se to nějak komplikuje, ale doufám že dorazíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 a kuuuurna.... kamarati škoda že nedorazim.... i ked mohol by som prisť keby som prisiel len na kolobežke?? a budem vam tam aspon trosku chybať?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 můžou přijed i nováčci s novou fabkou bez tuningu, jako třeba já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Kdokoliv je vítán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 To pešír: Samozřejmě že můžeš, tohle není jenom o tuningu. Jak napsal AdamCZ, kdokoli je vítám . A určitě nebudeš sám dez tuningu svého autíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 tak to je fajne, objevim se kolem 10 v Doubí a pak uvidim, dokolika tam budu, pač tam pojedu z dovolený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 (editace) Stenley: to víš, že nám budeš chybět Pešír: Máš rád auta? a škodovky obzvlášť? chceš poznat super lidi a dobře se pobavit? jestli jo, tak pak jsi splnil všechny podmínky :) budeme se na tebe těšit Editováno: 25. Červenec 2009, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 tak to je fajne, objevim se kolem 10 v Doubí a pak uvidim, dokolika tam budu, pač tam pojedu z dovolený. chtěl bych poznat pár novejch lidí, sic tam budu asi nejmladší, ale to je fuk. a na škodovky nedám dopustit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Sinius: ten příspěvek byl myšlen tobě ne mě, jsem se překlik, ale to se stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Pešír: jinak koukal jsem že jsi z Liberecka, tak kdyby jsi chtěl, tak můžem vyrazit spolu, jsme Liberečák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Pešír: jinak koukal jsem že jsi z Liberecka, tak kdyby jsi chtěl, tak můžem vyrazit spolu, jsme Liberečák nezlob se, ale já jedu 26. července na dovču do Modřišic u Turnova, takže to budu mýt jen pár km. Ale můžem se sejít na místě a pokecat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 pešír: v pohodě, mě to fakt nevadí. uvidime se na místě já tam budu na 100000% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 chtěl bych poznat pár novejch lidí, sic tam budu asi nejmladší, ale to je fuk. a na škodovky nedám dopustit!! nejmladší fakt nebudeš, mezi ty patřim já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 co řešíte kdo tam bude nejmladší a kdo ne, všichni jsme mladí a krásní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.winx Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Tak pokud bude chu´t a nalada rad dorazím jsem ze Zlína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 a tamtu paní sebou neberete?? jak byla minulý rok? Bohužel nee, protože jedeme z dovolenky a tam s námi Renatka nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Máro, doufám že to vyjde a zase jednou spolu popijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Tak u nás problém s autem SNAD vyřešen a dorazíme. I když u našeho auto člověk nikdy neví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Janina: snad to bude v pohodě....na jaře jsem měl auto K.O. já a ted se na všechny moc těším.....nezapomeňte vzít Dasťáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Dasťák jede Doufám že hrábě bere synátora.... a že tam zase někdo zapomene kopačák U Hatyny člověk nikdy neví, minulý týden kontrolky jak vánoční stromeček, pak zase chvíli nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Janina: tak pokud nezapomenu, tak vezmu dastymu tenisák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 27. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Chvilku jsem tu nebyl a co se tu neděje Už se na všechny moc těším Jinak dneska jsem s hrůzou zjistil, že jsem zapomněl objednat poháry. Ale chyba je napravena, tak to snad stihnou vyrobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Sinius:kluku a ty nám předvedeš co máš za nový motor v autě jooo?tak doufám že nás překvapíš..třeba 1.8T...... Stenly:kamaráde stačí napsat kde jsi..teda pokud ne zrovna dom na Slovensku tak přijedem pro tebe... jsi v čechách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Míra: hele kámo sorry, ale je tam stejná 1,4 MPI jaká tam byla předtím, ale tahle je trošku lépe zajetá a mám pocit, že jede o chloupeček líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Sinius.tak to joo..ale nějaká ta 1.8 ale hlavně že jsi sehnal a jezdí ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.