adller Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak dnes se mi stalo že mi při jízdě zhasl motor. Na P.P. jsem měl nastavenou pruměrnou spotřebu a spotřeba při vypnutí motoru vyletěla na nějakých 20l Zkusil jsem nastartovat motor nenaskočil asi tak po 3 minutách se to povedlo a pak zase vše o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl@de Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak dnes se mi stalo že mi při jízdě zhasl motor.Na P.P. jsem měl nastavenou pruměrnou spotřebu a spotřeba při vypnutí motoru vyletěla na nějakých 20l Zkusil jsem nastartovat motor nenaskočil asi tak po 3 minutách se to povedlo a pak zase vše o.k. Mě to dělalo na Fávu, vyčistili mi palivové čerpadlo, a potom bylo vše ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tohle mělo na svědomí relé 109... vyřešeno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nozby Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Dobrý den mám takový problém mám škoda octavia I 1.9.TDI 81kw dnes jsem jel pryč a když jsem jel zpět domů auto z ničeho nic zhaslo tak jsem auto zastavil zkusil jsem to nastartovat auto se nepodařilo, až se vybila baterie auto jsme odtáhli domů a nechali bejt asi cca 2 hodiny. Pak jsem to zkoušel startovat přes kabely a po nějaké době se povedlo auto nejsem nechal nastartované asi půl hodiny a zas to zhaslo ukázala se akorát kontrolka akumulátoru to bylo vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomada Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Zdravim mam problem s octaviou 1,9 tdi 81KW pri jazde zdochne motor vymenene palivovy filter ten teckovy kus na filtry vycistena nadrz a sytka rele 109 vymenene.Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.