Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Caute mam taky problem .Pri volnobehu a zoslapnutii plynu sa mi ozve tak cca 2cekundovy zvuk (ten zvuk je ako ked pri vas tatrovka zastavy a vypusti vzduch ale tatrovka to mam na brzdach a ja ked pridam )Za jazdy neviem ci to robi bo to nieje pocut .Ked ale stupam na plyn stale tak ten vzduch nepocujem .Musim vzdy ustalit otacky a ked nanovo pridam vo volnobehu az vtedy je to pocut .

Prosiiim stretol sa s tym niekto ?Je to vazne ?A co bude stat oprava?Dakujem

Vloženo

Aký máš motor? Inak ak myslíš zvuk podobný BOV ventilu pri rýchlom zošliapnutí plynu , tak to robia všetky 16V a HTP motory a je to úplne normálne. Nie som si istý, ale má to asi na svedomí rýchle otvorenie škrtiacej klapky a náhle nasatie väčšieho množstva vzduchu cez ňu.

Vloženo

To jo, to je v poho. To mně zase ted motor dělá to, že když řadím a pustím na chvíli plyn, tak když ty otáčky padaj, to je zvuk jak turbo :) Nevím proč, ale asi to je taky normal, ale dříve jsem to neregistroval.

Vloženo

msim vas vsechny zklamat mam tyto zvuky taky vyborny efekt z bov ventilu jak si oddychuje :prc:lol

ale pricina je v pletenci na vyfukovem potrubi nejnizsi bod na predni naprave kde se to trosku prodrelo a profukuje tuby vyfukove splodiny

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...