Woody Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Taky mi tento měsíc přišel šek o korunu dražší, nevšim jsem si toho a ž jsem začal uvažovat, že si to pojištění dám, tak jsem na to přišel. Podle mě je toto podraz na zákazníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Boček Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Když už se tu bavíme o pojišťovně Generali,zajímalo by mě jestli jste někde narazili na pojistné podmínky DPP POV SGM 2009/01,kde se píše,že v případě,kdy je pojistiteli oznámena škoda tak pražáci,podnikatelé a osoby mladší 30 let zaplatí jednorázovou přirážku(pokutu) 20-110% k pojistnému.Setkávám se s případy,že to pojišťovna vymáhá a klienti netuší,že něco takového dostali. Generali uzavírám taky(ne auta),ale musím říct,že v poslední době se chovají trochu méně seriozně než by od nich člověk čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Tak jsem taky naletel a platim neco co nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.