Přejít na obsah

Maxi Dot - Dodělávka

mr.pecoun

Doporučené příspěvky

A ještě mi řekni, jaký odpory jsi přidával na horní stupnice? Já dával 560ohmu a je to asi málo, protože mi palivo a teplota svítí víc, než velký. Mám původní zelený.

Jinak samo pěkná práce. :palec2::palec2:

ja som už hore mal origo inu farbu a nič som nemenil, niekde som tu daval obrazok jak ich mam zapojene, pohladam a..aha mam ho:-)

takto su u mna zapojene diody, podotykam že tie speare zvody minus polov od tych skupin diod su spinane cez asi MOSFET tranzistory na zem

post-10-1159631585.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze jeste jednou, do Fabky jdou dat budiky z Roomsteru ?

9Q2_348x174.jpg

nebo snad jeste lip z Oktavky

77777777.jpg

Proste jde udelat aby mi v moji Fabce svitily budiky s maxikem kompletne bile, i s bilym maxikem a aby sla kontrolka tempomatu, ktery sem domontoval a slo zobrazit otevrene dvere, kdyz mam z vyroby central i s oteviranim kufru ???

Pokud to jde tak na kolik me talhe libustka vyjde ?

Odkaz ke komentáři

tiíe roomsterovske su kuuul:-) ale je vidieť že je to ešte ten "stary" maksidot, ked pozrete na oktavku, ten sa mi zda že ma vyšie rozlišenie. tiež by sa mi pačilo keby mi ukazoval kilometre alebo aj niečo ine ako ukazuje, trebars napätie palubovky, teplotu a čo ja viem ešte:-)

Odkaz ke komentáři

Kdyz to jde predelat na ruzne barvu, pujde to i na bilou...

Jen s tim trosku laborovat.

no udelat maxik, tak jako je v Roomsteru z maxika z fabie popripade O1 proste nejde...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...