Wojnar Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Než to psát a čekat na odpověď tak to vyzkouším a vím sám a hned. Nicméně, na déle než ujetých 100 km to nevypneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 To je mi kvalitni odpoveď...... Samozřejmě jsem to zkoušel,ale nepovedlo se mi to vypnout.Proto jsem se zeptal. Odpovím si sám-kontrolka zhasne sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Jsi si jistý? Něco muselo způsobit, že zhasla. Buď se "vzpamatovalo" čidlo, nebo ten spínač nebo ta simulace zabrala. Pokud ne čidlo, tak za stovku svítí znova. Pamatuj, samo se nikdy nic nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Zkousel jsem ruzne veci(odpojeit baterii,proklenovat atd.) to nemelo zadnej vliv. Nemuze to fungovat jako sporadicke chyby?Ty taky po urcitem poctu nastartovani zmizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Ano, ale něco je vyvolává. Nejlíp bude napíchnout na VAG, i sporadická se zapíše. Kontrolka zhasne, ale záznam zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Na vagu jsem to mel,ale zadna chyba se neukazala,ani sporadicka. Takze zbyva jedine spatnej kontakt. Jinak nevim jak by to mohlo zhasnout. No pro jistotu zamek s cidlem vymenim. Dekuji za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.