Přejít na obsah

Nefunkcne podsvietenie budikov a panelu kurenia.

juro sdi

Doporučené příspěvky

Zdravim ! Od isteho casu mi zacalo haprovat podsvietenie budikov a panelu kurenia. Zaroven mi nesvietia digitalne policka ,kde sa zobrazuje stav km a hodiny. Myslim si ,ze je to problem s vypinacom svetiel-nakolko zo zaciatku stacilo par krat poprepinat a podsvietenie nabehlo. Pomohlo by mi aspon vediet ,ktory pin na vypinaci svetiel ma byt pod napetim-viem si to potom premerat. A zaujimave je to,ze ked necham vypinac svetiel v medzipolohe (medzi vypnutim a parkovackami,tak vtedy sa digitalne zobrazovace rozsvietia.) Dakujem za vsetky tipy!!!! Auto je rok vyroby 99. Pristrojovka je uplny zaklad bez pc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oli -dik za tip,ale ja neviem po nemecky.... Ale zistil som,ze ked premostim pin 30(stabilne +) s pinom 58D (sedo modry kablik), tak podsvietenie funguje. Takisto svieti aj pri vypnutych svetlach. Asi to bude tym vypinacom. Musim zohnat iny a skusit vymenit. Prednedavnom som zapojil rele denneho svietenia(origo od Molpiru),ale problem bol uz pred tym.

Odkaz ke komentáři

Vdaka za reakcie-zatial som premostil vystup denneho podsvietenia s vystupom na podsvietenie,takze to nabehne spolu s automatickym svietenim. Vypinac rozrobim,ale pockam kym mi kamos donesie druhy funkcny kus,aby som nahodou nezostal s dlanou plnou struniek a kolickou namiesto vypinaca. Pokial tam najden konkretne poskodene miesto, tak sem napisem postreh +foto.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...