juro sdi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zdravim ! Od isteho casu mi zacalo haprovat podsvietenie budikov a panelu kurenia. Zaroven mi nesvietia digitalne policka ,kde sa zobrazuje stav km a hodiny. Myslim si ,ze je to problem s vypinacom svetiel-nakolko zo zaciatku stacilo par krat poprepinat a podsvietenie nabehlo. Pomohlo by mi aspon vediet ,ktory pin na vypinaci svetiel ma byt pod napetim-viem si to potom premerat. A zaujimave je to,ze ked necham vypinac svetiel v medzipolohe (medzi vypnutim a parkovackami,tak vtedy sa digitalne zobrazovace rozsvietia.) Dakujem za vsetky tipy!!!! Auto je rok vyroby 99. Pristrojovka je uplny zaklad bez pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jurko, pozri sa tuto passatplus, na konci stranky mas zapojenie konektora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Oli -dik za tip,ale ja neviem po nemecky.... Ale zistil som,ze ked premostim pin 30(stabilne +) s pinom 58D (sedo modry kablik), tak podsvietenie funguje. Takisto svieti aj pri vypnutych svetlach. Asi to bude tym vypinacom. Musim zohnat iny a skusit vymenit. Prednedavnom som zapojil rele denneho svietenia(origo od Molpiru),ale problem bol uz pred tym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ten spinac svetiel rozober a precisti kontakty v telese spinaca.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Len pozor na pruzinky a kontakty, ktosi tu uz daval foto, ako to ma byt poskladane, lebo sa mu pri rozoberani rozleteli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ako rozoberies ten vypinac- LINK: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Pods...iSerialDil5.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Vdaka za reakcie-zatial som premostil vystup denneho podsvietenia s vystupom na podsvietenie,takze to nabehne spolu s automatickym svietenim. Vypinac rozrobim,ale pockam kym mi kamos donesie druhy funkcny kus,aby som nahodou nezostal s dlanou plnou struniek a kolickou namiesto vypinaca. Pokial tam najden konkretne poskodene miesto, tak sem napisem postreh +foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.