bubi Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 pravidlene mam tvrdy pedal od brzdy kdyz rano lezu do auta, jasne ze se nekdy natlaci kdyz clovek slape po brzde pri vypnutem motoru a pak je natlakovano a nejde ani seslapnout, ale ja normalne zastavim, odvrzdim, vypnu motor..rano vlezu do auta a brzda je jak balon natlakovana ze se neda seslapnout. po nastartovani je to v poho..tohle mi nikdy nedelalo az ted nevite cim to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Ale to je naprosto normalni, ze brzdovy pedal jde seslapnout az po nastartovani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Pojďte mi radši poradit jestli je normální ten mrtvý krok spojkového pedálu Já vím že jsem drzej a že si nedám pokoj ale opravdu prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 jestli me pamet neklame, tak brzda je podtlakova. takze to povazuji za naprosto normalni stav. proste jenom po vypnuti motoru zmizi podtlak rychleji, nez u jinych vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 pravidlene mam tvrdy pedal od brzdy kdyz rano lezu do auta, jasne ze se nekdy natlaci kdyz clovek slape po brzde pri vypnutem motoru a pak je natlakovano a nejde ani seslapnout, ale ja normalne zastavim, odvrzdim, vypnu motor..rano vlezu do auta a brzda je jak balon natlakovana ze se neda seslapnout. po nastartovani je to v poho..tohle mi nikdy nedelalo az ted nevite cim to? No píšeš to hezky, některé výrazy jsou super např.:" odvrzdim " To že je po delší době brzda tvrdá je normální, unikne tlak z posilovače, aspoň si můžeš zkusit jak by se ti jezdilo bez něj. Po nastartování se natlakuje posilovač a pedál brzdy následně změkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 no popsali ste to co vim, spis me zarazilo ze mi tohle auti nikdy nedelalo a ted co dojdu tak pedal jak beton... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Mám problém s předníma brzdama, když jedu okolo 40km/h, tak je trochu slyšet od předních brzd, že o něco dřou. Stačí se jenom málo dotknout brzdového pedálu a zvuk hned přestane. Tak po 200m se to opakuje. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 po dlhsom stani sa mi raz za cas stane ze sa brzda len tak zasekne (zadna bubnova) NIKDY NEPOUZIVAM RUCKU. neviete cim to moze byt? A tiez sa mi raz za cas hlavne v obdobi medzi marcom az junom stava ze po vyjdeni z garaze mi trosku brzdy tru a vydavaju zvuk akokeby mali ovalitu kotuce a brzdove dosticky sa ich dotykali na jednom mieste (so zvysujucou sa rychlostou sa to zvyuje (frekvencia)) a brzdenie je prvych 20m slabsie a je citit ovalitu kotucov. Ale akonahlne zabrzdim dva tri krat, potom je uz vsetko OK a brzdia normalne, ovalita nieje pozorovatelna, bzrdi rovnomerne, neiahne do stran, ani v brzdovom pedale nic necitim, skratka ako nove. Toto sa stava hlavne na prvych metroch po vyjdeni z garaze. Co by to mohlo byt? ja to pripisujem jemnemu prihrdzaveniu kotucov ci platniciek na jednom mieste (asi tam kde sa dotykaju?), mozno po zime je to este vlhke a plne soli. Raz mi to dokonca tak zovalovatelo, ze brzdenie bolo brutalne slabe a trhave (akokeby bola 8 na kotucoch, az sa zaplo ABS) (prave vtedy (predtym) sa po nastartovani na 0,5s zjavila kontrolka ABS) a stalo sa mi to pri brzdeni, ale hned dalsie brzdenia boli lepsie a lepsie, az nejake piate ci sietse bolo OK. babo rad mate podobne problemy? JE TO NORMALNE? FABKA COMBI MR04 s ABS HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 fabka2004: popravde receno nevim cim by se to mohlo stavat, ze ti "zatuhnou" bubny pokud nepouzivas rucku, je to divne.. Jinak co se tyce tech kotoucu, tak myslim, ze se to stava kazdemu z nas... ve vzduchu je vlhkost a co dela ocelovy kotouc ve vlhku - rezne, takze ty zvuky jsou slysitelne obzvlast po ranu - po tom co padla rosa a nebo po desti.. ver mi je to normalni... Odstranis to tak jak si psal 1-3x zabrzdis a je to pryc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Pojďte mi radši poradit jestli je normální ten mrtvý krok spojkového pedálu Já vím že jsem drzej a že si nedám pokoj ale opravdu prosím Ne neni, mas to rozbity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fabka2004 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 fabka2004: popravde receno nevim cim by se to mohlo stavat, ze ti "zatuhnou" bubny pokud nepouzivas rucku, je to divne.. Jinak co se tyce tech kotoucu, tak myslim, ze se to stava kazdemu z nas... ve vzduchu je vlhkost a co dela ocelovy kotouc ve vlhku - rezne, takze ty zvuky jsou slysitelne obzvlast po ranu - po tom co padla rosa a nebo po desti.. ver mi je to normalni... Odstranis to tak jak si psal 1-3x zabrzdis a je to pryc... Ok, dik bubny sa mi zatial zasekli iba raz a to dost, skoro som nevycuval z garaze (auto stalo 1mesiac) S kotucmi sa mi to stava teraz pravidelne, ale kedze je to normalne, tak som kludny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 bubi - nejako sa na teba zabudlo. Podľa mňa to nie je OK a asi by som skontroloval hadice od posilňovača bŕzd a prípadne ich vymenil. Viac asi urobiť nemôžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Pojďte mi radši poradit jestli je normální ten mrtvý krok spojkového pedálu Já vím že jsem drzej a že si nedám pokoj ale opravdu prosím Ne neni, mas to rozbity. Já si naopak nemyslím, že je to rozbité. Nějaká provozní vůle tam být musí, aby spojka byla v úplném záběru. Já tam malou vůli taky mám a spojka funguje tak jak má. Jestli chceš mít jistotu zajeď do škodovky, ať ti na to mrknou, je možné, že by to mohlo být zavzdušněné. Nevím, jak staré auto máš, brzdová kapalina se mění co dva roky, ze spojky se musí vytlačit zvlášť a samostatně nezávisle na brzdách odvzdušnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 A presne o to ide. Ja si myslím, že na spojku sa obvykle kašle a vymení sa len kvapalina v brzdách. Mechanik si povie: "Mám veľa roboty a aj tak sa mi nechce. Veď v spojke predsa nejaká tá vlhkosť nemôže vadiť, veď tam nie sú také teploty, nie?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.