Přejít na obsah

Zamknutá fabie

jirna

Doporučené příspěvky

Zdravím všchny škodováky,potřeboval bych od vás radu,mám zamklé auto a nemohu se do něj dostat ani DO ani klíčem,klíč mi jde strčit jen kousek. Je možné že mám vybitou baterii? Co mám dělat? Jedná se o fabii 1.4 MPI z roku 2002. Díky za rady.

Editováno: , autor: jirna
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skontrolovat jestli je to klíček opravdu k vozidlu...a pokud nééé, poradit se s nějakým servisákem - fabka není zrovna nedobytný vozidlo;) jináč když už něco rozbíjet, tak určitě nééé ten trojůhelníček - to bych radši vybil okýnko u spolujezdce, nebo řidiče ;)

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli je dobrý psát tady rady, jak se dostat do fábie bez klíče a bez dálkového ovládání...

...nicméně já jsem zjistil, že mi taky nešel zastrčit klíček úplně. Asi se v tom někdo vrtal, a od té doby tím šlo otočit i šroubovákem. Takže záslepka. Zkusil bych s tou vložkou zámku otočit násilím nějakým šroubovákem. Pokud tam nepasuje správný klíč, tak už bude stejně zničená.

Editováno: , autor: kerpof
Odkaz ke komentáři

Nevím jestli je dobrý psát tady rady, jak se dostat do fábie bez klíče a bez dálkového ovládání...

...nicméně já jsem zjistil, že mi taky nešel zastrčit klíček úplně. Asi se v tom někdo vrtal, a od té doby tím šlo otočit i šroubovákem. Takže záslepka. Zkusil bych s tou vložkou zámku otočit násilím nějakým šroubovákem. Pokud tam nepasuje správný klíč, tak už bude stejně zničená.

Rozumim tvym obavam.. ale podarilo se mi zabouchnout klicky a taky jsem se snazil si ukrast vlastni auto.. a nepovedlo.. jel jsem vlakem 200 km pro nahradni klice..

Jinak kdyz mi vtipalci zdemolovali zamek.. taky tam nesel cely klic

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Dobrý den,

mám podobný problém.Klíč do zámku mi jde strčit jen kousek a nechtěl bych dopadnout někde jako kolega že mi dojde baterka v dálkáči a nedostanu se tam.Budu tedy asi muset vyměnit zámek a pak budu muset mít dva klíče (dveře + zapalování) nebo jde zámek nějak přestavit podle origo klíčku?Nevíte někdo cenu nového zámku když jste to dělali?Nekamenujte mě pokud jsem to napsal jinak a blbě.Jsem nový majitel fábky a uživatel fora.Děkuji za rady přeem

Odkaz ke komentáři

No, buď si necháš přenastavit nový zámek na tvůj klíč (dělali mi to na Fabii ve Škodovce a chtěli za to asi 2500 Kč), nebo si koupíš celou novou sadu zámků a klíčů, prodává se občas i tady na fóru, stojí asi 1500 Kč a vyměníš to všechno. :) To první má výhodu, že se mění jen zámek a ty se nemusíš o nic starat, oni to nastaví a určitě to někde dokáží i levněji, ta druhá možnost je levnější a budeš mít i nové klíčky. :)

Ale baterka v dálkáči snad tak rychle neodejde, pokud se bude snižovat dosah, tak vyměníš baterku, pokud by klíč spadl do vody a odešla by baterka, tak máš pořád náhradní klíč (snad s dálkou)... Plno lidí se naopak zámků zbavuje a zaslepuje. :)

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

mám podobný problém.Klíč do zámku mi jde strčit jen kousek a nechtěl bych dopadnout někde jako kolega že mi dojde baterka v dálkáči a nedostanu se tam.Budu tedy asi muset vyměnit zámek a pak budu muset mít dva klíče (dveře + zapalování) nebo jde zámek nějak přestavit podle origo klíčku?Nevíte někdo cenu nového zámku když jste to dělali?Nekamenujte mě pokud jsem to napsal jinak a blbě.Jsem nový majitel fábky a uživatel fora.Děkuji za rady přeem

Zámak může být poškozenej, ale taky zanesenej, což byl případ u mě, přes zimu se tam stříkaly do ámku u řidiče různý přípravky přes ,když jse zámek vyndal ho vyndal, tak jsem se nestačil divit , jak byl zoxidovaný a zanesený. Pak jsem ho vyčistil a O.K.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...