jirna Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) Zdravím všchny škodováky,potřeboval bych od vás radu,mám zamklé auto a nemohu se do něj dostat ani DO ani klíčem,klíč mi jde strčit jen kousek. Je možné že mám vybitou baterii? Co mám dělat? Jedná se o fabii 1.4 MPI z roku 2002. Díky za rady. Editováno: 28. Květen 2009, autor: jirna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak baterku muzes poznat asi treba podle toho jestli ti ukazuji hodiny na palubce. Ale jestli ti nejde zastrcit klic.. tak.. nerypal se ti v tom nejaky chtivy obcan? Jinak urcite najdes na onternetu firny, ktere ti to odemknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A je to tvoje auto? , jakto, že ti tam nejde klíč? S baterkou to nemá nic společného . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirna Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Auto je mladý a má ho na zahradě. Nemohl by si napsat kontakt na někoho kdo to otevře? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Nenapsal jsi, jestli ti ukazují hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 v nejhorším případě rozbiješ zadní trojúhelníkový okénko..a bude to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ale to není řešení, dokud neví proč to udělalo? Máš jeden zámek, nebo dva? ovládač origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 skontrolovat jestli je to klíček opravdu k vozidlu...a pokud nééé, poradit se s nějakým servisákem - fabka není zrovna nedobytný vozidlo;) jináč když už něco rozbíjet, tak určitě nééé ten trojůhelníček - to bych radši vybil okýnko u spolujezdce, nebo řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 'jirna' otvaras to svojim klucom alebo klucom mladej ? PS: Sorry za vtip, ale nedalo sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 A neodisla ti nahodou BATERKA v dialkovom ovladaci od auta A preto nemozes otvorit auto???? Vymen baterku v D.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 pokial je to bateria v aute tak vlez pod auto a napoj novu bateriu na kontakty od ventilatora chladica ten je totiz napriamo napojeny na baterku . a dialkovym by to potom malo ist ... pokial nie sm -_- ola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerpof Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) Nevím jestli je dobrý psát tady rady, jak se dostat do fábie bez klíče a bez dálkového ovládání... ...nicméně já jsem zjistil, že mi taky nešel zastrčit klíček úplně. Asi se v tom někdo vrtal, a od té doby tím šlo otočit i šroubovákem. Takže záslepka. Zkusil bych s tou vložkou zámku otočit násilím nějakým šroubovákem. Pokud tam nepasuje správný klíč, tak už bude stejně zničená. Editováno: 30. Květen 2009, autor: kerpof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nevím jestli je dobrý psát tady rady, jak se dostat do fábie bez klíče a bez dálkového ovládání......nicméně já jsem zjistil, že mi taky nešel zastrčit klíček úplně. Asi se v tom někdo vrtal, a od té doby tím šlo otočit i šroubovákem. Takže záslepka. Zkusil bych s tou vložkou zámku otočit násilím nějakým šroubovákem. Pokud tam nepasuje správný klíč, tak už bude stejně zničená. Rozumim tvym obavam.. ale podarilo se mi zabouchnout klicky a taky jsem se snazil si ukrast vlastni auto.. a nepovedlo.. jel jsem vlakem 200 km pro nahradni klice.. Jinak kdyz mi vtipalci zdemolovali zamek.. taky tam nesel cely klic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 No a ked uz sme pri tych chulostivych temach. Povie mi uz konecne niekto,ci ma fabia dialkove s plavajucim kodom? Ak dakto vie co to je nech napovie.Uz som sa to par krat pytal,ale kapacity stale mlcia. Hadam to nieje tajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnuso Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Dobrý den, mám podobný problém.Klíč do zámku mi jde strčit jen kousek a nechtěl bych dopadnout někde jako kolega že mi dojde baterka v dálkáči a nedostanu se tam.Budu tedy asi muset vyměnit zámek a pak budu muset mít dva klíče (dveře + zapalování) nebo jde zámek nějak přestavit podle origo klíčku?Nevíte někdo cenu nového zámku když jste to dělali?Nekamenujte mě pokud jsem to napsal jinak a blbě.Jsem nový majitel fábky a uživatel fora.Děkuji za rady přeem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 No, buď si necháš přenastavit nový zámek na tvůj klíč (dělali mi to na Fabii ve Škodovce a chtěli za to asi 2500 Kč), nebo si koupíš celou novou sadu zámků a klíčů, prodává se občas i tady na fóru, stojí asi 1500 Kč a vyměníš to všechno. To první má výhodu, že se mění jen zámek a ty se nemusíš o nic starat, oni to nastaví a určitě to někde dokáží i levněji, ta druhá možnost je levnější a budeš mít i nové klíčky. Ale baterka v dálkáči snad tak rychle neodejde, pokud se bude snižovat dosah, tak vyměníš baterku, pokud by klíč spadl do vody a odešla by baterka, tak máš pořád náhradní klíč (snad s dálkou)... Plno lidí se naopak zámků zbavuje a zaslepuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Dobrý den, mám podobný problém.Klíč do zámku mi jde strčit jen kousek a nechtěl bych dopadnout někde jako kolega že mi dojde baterka v dálkáči a nedostanu se tam.Budu tedy asi muset vyměnit zámek a pak budu muset mít dva klíče (dveře + zapalování) nebo jde zámek nějak přestavit podle origo klíčku?Nevíte někdo cenu nového zámku když jste to dělali?Nekamenujte mě pokud jsem to napsal jinak a blbě.Jsem nový majitel fábky a uživatel fora.Děkuji za rady přeem Zámak může být poškozenej, ale taky zanesenej, což byl případ u mě, přes zimu se tam stříkaly do ámku u řidiče různý přípravky přes ,když jse zámek vyndal ho vyndal, tak jsem se nestačil divit , jak byl zoxidovaný a zanesený. Pak jsem ho vyčistil a O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.