ludva 1 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zdravím Mám Fabku dvojku a chci se zeptat. Svítí Vám po vypnutí motoru a vytažení klíčku ze zapalování ůdaje o kilometrech. Mám normální displej,zeleně podsvícený s černými ůdaji. Do první servisky vždycky všechno zmizelo,te´d tam zůstavají kilometry. Podle servisu to tak má být. Jak jste na tom vy? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 sice mám FI, ale po vytažení klíčku mi ta displeji zůstavají zobrazené kilometry... A co máme doma ještě dvě F II, tak tam je to to samé, čili po vytažení klíčku ze zapalování na disleji zustají vyzobrazené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Mam budiky s palubnym pocitacom a standardne sa zobrazuje pocet najazdenych km a cas. Divne sa mi zda to, ze predtym Ti to uplne zhaslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Mám Maxi-dot a údaje o najetých km a čas zůstávají chvilku rozsvícené a potom zhasnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludva 1 Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zdravím, takže to tak asi má být. Díky všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) tak tak . .mam Maxi-dot a display po cca 5 minutach po vytiahnuti kluciku zhasne.(cas zhasnutia displeja si myslim zamknutim auta skrati na cca 2min). Aj hodiny a KM. Myslim ze to je fajn , hlavne ked niekto kukne cez okno nevidno kolko ma auto najazdene Editováno: 28. Květen 2009, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludva 1 Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) Možná budu vypadat jako blbec,ale jak zjistím co mám za displej? Editováno: 31. Květen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) To první jsou klasické budíky, ty můžou být buď s palubním počítačem nebo bez (tady na obrázku z verze classic, takže nemají stříbrné orámování a palubní počítač),. no a to druhé je Maxi-dot Editováno: 30. Květen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent07 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Mam budiky s palubnym pocitacom a standardne sa zobrazuje pocet najazdenych km a cas. Divne sa mi zda to, ze predtym Ti to uplne zhaslo. Už dobrú chvíľu som hľadal presne túto tému. Aj ja mám na svojej 02 informačný displej, ktorý sa po vypnutí auta tiež vypol a neukazoval už vôbec nič. Pri uzatváraní havarijnej poistky mi musel pracovník Slovexperty pri zisťovaní najazdených km niečo prepnúť a odvtedy sa už nevypína. Takže nie som sám, kto má taký problém ako zakladateľ tejto témy. V návode som nenašiel nič, ako to zmeniť na predošlý stav, ktorý by mi vyhovoval viac. Tak ak niekto náhodou vie, akú kombináciu tlačidiel treba použiť, potešil by ma touto informáciou. (Ešte skúsim kontaktovať tohto pracovníka Slovexperty, čo s tým urobil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.