JohnyS Vloženo 11. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Tak pánové, 312 jsem oddělal, jelikož jsem nepoznal žádný extra rozdíl a dal jsem tam 288mm co jsem měl jako funglovky. nyní musím vyřešit právě zmiňovaný brzdový válec z octy, aby byla vetší učinost a začalo to brzdit tak jak má. nějaké foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 11. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Tak pánové, 312 jsem oddělal, jelikož jsem nepoznal žádný extra rozdíl a dal jsem tam 288mm co jsem měl jako funglovky. nyní musím vyřešit právě zmiňovaný brzdový válec z octy, aby byla vetší učinost a začalo to brzdit tak jak má. nějaké foto p.s. ten jety a jemně porezlý kotouč s brzdičem je právě 312 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 (editace) Dobra praca chlape. Inac co sa tyka toho hl. brzdoveho valca, na chipfore som cital o vymene jednokomoroveho posilovaca za dvojkomorovy (sice nie na fabke), ze po vymene netreba tak "tlacit" na pedal, ze podtlak je vyssi. Toz skus nieco aj tym smerom. ;-) Editováno: 11. Červenec 2009, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 11. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Dobra praca chlape. Inac co sa tyka toho hl. brzdoveho valca, na chipfore som cital o vymene jednokomoroveho posilovaca za dvojkomorovy (sice nie na fabke), ze po vymene netreba tak "tlacit" na pedal, ze podtlak je vyssi.Toz skus nieco aj tym smerom. ;-) aj, to by bylo dobre. nemas link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 http://www.chipforum.cz/viewtopic.php?f=28&t=2099 skus pozistovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burdda Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Tak pánové, 312 jsem oddělal, jelikož jsem nepoznal žádný extra rozdíl a dal jsem tam 288mm co jsem měl jako funglovky. nyní musím vyřešit právě zmiňovaný brzdový válec z octy, aby byla vetší učinost a začalo to brzdit tak jak má. nějaké foto hele kamaráde co to tam máš za kost na ten stabík a tlumič kde jsi to zplašil ?v :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 čau, taky řeším upgrade z 256mm na 288mm, sehnal jsem komplet brzdy z octavie 96kw, ještě potřebuju těhlice, pochopil jsem to správně, že Fabia rs, 2.0 i Fabie II maj stejný těhlice? (fabia II všechny motory?) Už je sháním nějakou dobu a zatím nic moc.. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.