Vlasta Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Stydím se kromě občasné jízdy na kole a plavání jsem línej jak ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 vlasto já sem doma taky strašně línej a nic se mi nechce... na kole sem nejel až na jednu vyjjímku snad 5let....ale blbnutí na ledě je relax ...jen je divny čeho si teda všimla manželka že doma lezu jak invalida všechno mě bolí všude píchá,ale na ledě blbnu a nic mě nevadí :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Mě láká skok s padákem... A kde je problem???? Dnes je to uplne jednoduche... Rano prides na letisko, dostanes dvojhodinovu instruktaz,navlecu ta do padaku, ked sa ti nebude chciet z dveri, tak ti "pomozu" /vsak si si zaplatil/ a potom ta pomocou vysielacky znaviguju az na zem.... Rano si nevedel co je to padak a na obed to mas za sebou.... Hold komercia.... Takze je to fakt jednoduche... Alebo ked nechces ist sam, je tu moznost tandemu.... V cechach nikoho nepoznam, ale ak by si chcel na slovaci.... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Romariooo už skočil...dostal to od nás jako dárek na jedný akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 a od ty doby se tu neukátal.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 NENE PŘEŽIL TO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 NEJLEPŠÍ SPORT JE KAFE A DORT:smich::smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaki Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Airsoft ale času a peněz už na to mnoho není. Jinak se stydím, ale nic jiného ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 ze by fotbal zavodne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Judo a Ju jitsu přeci je dneska spousta agresivnich řidičů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 hokej, běh, kolo, občas inline brusle, triatlon a posilka, ale nejvíc hokejball... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 fotbal. hokejbal, kolo, běžky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 hlavne futbal..to logo tomu aj napovedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 (editace) Já jsem se dal nově na Fit cross jinak box....super odreagování Editováno: 2. Prosinec 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Ty jsi ták ukecanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Voe každý úterý a čtvrtek ....Gauner club Jihlava najdi si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Kolo, kolo, kolo.. a semtam jeste nejake behani po kopcich, ale hlavne to kolo. Uvazuji ze zacnu behat, ale zatim je to pouze v teoreticke rovinne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Já hlavně kolo,plavání a nějaké to domáci cvičení(kliky,lehsedy atd). Každý den lítám na kole do práce... Denně 18 km .Ale jen teď v zimě.V létě si dávam větší okruh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Závodně fotbal, jinak vytrvalostní běh (4-cca 40km), v zimě (pokud zamrzne) hokej, občas jezdím na kole, příležitostně střelba z luku a kuše, před nedávnem ještě pravidelně basket, občas posilovna, ping pong, dříve i tenis. Poslední měsíc jsem skoro bez pohybu. Kdyby si někdo chtěl zaběhat a bydlí okolo Kuřima/Tišnova, může se mnou třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 ku*ňa Under ty si normálne 10bojár ..kedy to stíhaš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Přes rok to stíhám. Když se věnuješ hodně jednomu nebo dvoum sportům, ty další jsou jenom okrajově. Takže hlavně fotbal a běh. U toho běhu si člověk dost dobře pročistí hlavu. Ale dneska jdu na hokej, mám před barákem zamrzlý hřiště. Ten jsem kdysi hrával závodně, ještě za žáky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 badminton!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Moc hezký sport. Taky občas hrajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 no ten som hral naposledy asi ešte v časoch puberty ...ale už neraz sme to s manželkou preberali,žeby to nebol špatný nápad si to zopakovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.