Bazz Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Neřeš a kup nový přerušovač na blinkry je to na 100% on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmarian Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Na Octavii I r.v 1999 mi vypadli smerovky. Občas mi raz prebliknú a potom opäť nič. Neviem, kde mám začať hľadať chybu. Prosím pomôžte! Dobrá každá rada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Asi překontrolovat páčku a hlavně přerušovač.Zkus tlačítko všechny čtyři blinkry současně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmarian Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Asi překontrolovat páčku a hlavně přerušovač.Zkus tlačítko všechny čtyři blinkry současně Skúšal som. Raz preblikli a potom už nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ak mas kamosa s Octaviou ,tak si pozicaj vypinac varovnych smeroviek. Na 90% je problem v nom. Az potom hladaj dalej. Mal som ten isty problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 S tím se dá plně souhlasit, myslím si to samé bude to levné zjištění závady a hned budeš vědět na čem jseš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jsou opálený kontakty na relé v tom přerušovači.Už to tady píšu nejmín po pátý. Ten přerušovač stojí docele dost peněz tak to kuchni a očisti ty kontakty,ale bacha jsou to spíš pidi kontakty!!!Škodovka šetří na takovejch stupidních místech! To prostě nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmarian Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jsou opálený kontakty na relé v tom přerušovači.Už to tady píšu nejmín po pátý.Ten přerušovač stojí docele dost peněz tak to kuchni a očisti ty kontakty,ale bacha jsou to spíš pidi kontakty!!!Škodovka šetří na takovejch stupidních místech! To prostě nechápu Chlapci ďakujem za rady, ale dal som to opraviť ešte v ten istý deň do servisu, lebo som auto potreboval. Vyšlo ma to na 90 €. Vraj bola chyba v spínači na volante aj v prerušovači. Myslím si, že ma dobre obtiahli, ale čo už keď som to súrne potreboval. Ešte raz vám veľmi pekne ďakujem a myslím si, že chyba bola len v prerušovači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 By som isiel do toho servisu.sak nech mi daju teda ten stary spinac. Ako by sa asi zatvarili. Este by si ho mohol strelit niekomu,ked bol funkcny. Len ci ho aj menili...Banda je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 V servise bi ti mali diely ktore ti menili na aute nechat v kufri na ukazku ze ich naozaj menili. Ci uz je to origo servis SKODA alebo niaky sukromny servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) Ahoj, nastartuju, zapnu potkávačky - rádio - výhřev sedáků 2x - zadní okno - climatronic na AUTO a dám blinkr směrovej....dvakrát blikne a shasne (stejně tak u výstražek), ve chvíli kdy přidám plyn (zvýším volnoběh), se blinkr pěkně vrátí do porvozu a bliká...tento problém se na následujícím stání napŕ. na světelné křižovatce už neopakuje... Čím to může být ??? baterka je nová...ale předpokládám, že asi nestíhá altík - moc odběru proudu (rádia, výhŕev apod...)... altík před měsícem dobíjel v pohodě.... děkuji, jen abych věděl ... podotýkám, že teď asi 14 dní jezdím jen krátké trasy cca 10km jen do práce,takže ani neohŕeju motor..... Editováno: 13. leden 2010, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 typoval bych to na horsi presusovac blinku, i kdyz bude davat altik min, tak by to nemel delat http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...77558&st=25 zde popisuji jeho funkci, lisi se od datasheetu pouziteho obvodu, chova se trosku nestandarte, tak ten tvuj asi pri snizenem napeti nefunguje jak ma, treba mu je zima a udela nejakou chybu pri nizsim napejeni moje pozorovani je, ze starou baterkou, kdyz uz nechtelo auto moc startovat tak jsem nemel s blinkry problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Tak jsem tady pročetl pár témat ( to jsem měl udělat hned no)... problém bývá buď v páčce nebo v přerušovači. Páčku mám z důvodu dodělání tempomatu novou - cca rok...takze tam snad závada nebude... chtěl bych tedy zkusit půjčit si od někoho ten přerušovač blinkrů, ale nevím, kde ho mám hledat...nemůzete hodit foto nebo poradit. děkuji moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Přerušovač je přímo v tom spinači všech blinkrů-trojůhelník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 (editace) http://www.cc-autodily.cz/spinac-var-svetel-onyx.html Editováno: 14. leden 2010, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Co máš vevnitř? ONYX? A barvu? A máš i kouli? Ten trojůhelník máš velkej nebo malej? Viz. obr. pozice 8 a 9 (dle spínače) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 (editace) Tak problém bude určitě v přerušovači.... teď jsem tam dával švagrův a to m jen potvrdilo přerušovač... než koupím novej, tak jsem to zkusil rozmopntovat, trošku jsem očistil kontakty, ale mám to cenu rozdělávat ještě více ať se dostanu k tomu integ. obvodu ??? nebo staćí tak jak mám ??? na kontakty nic moc nemám, jen WD40 mám to prostříkat tímto ?? díkec Editováno: 14. leden 2010, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 pokud to 2x blikne a pak uz ne, tak to nebude spinavym kontaktem, za ocisteni nic nedas, ale pochybuju, ze to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 tak uvidíme, max. se koupí novej spínač a je to.... mám to dál rozdělávat jeŠtě a můžu prostříknout WD40 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 WD 40 zrovna na kontakty není moc dobrej. Použil bych spíš Kontaktol. Promaže kontakty a nevodí http://www.protec-kult.cz/kontaktol-sprey-...-skup402050.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Praveze aj na wd sa pise ze pomoze s elektrickymi suciastkami skoro podobne ako nejaky kontox. Takze mozes pouzit kludne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 vyčištěno, promazáno a funguje jak má...otázkou je, jak dlouho no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 to 'mysko': no jde o to že WD je normální vodivý olej, kdežto Kontox je nevodivý. Dá se s výhodou použít třeba i na posuvné potenciometry nebo odpory. Jde o to, že WD Ti může udělat klemu. Kontox nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 (editace) DODO-KOLIN: TROSKU sa mylis s tim WD40 ze to je vodivy olej. POZRI A CITAJ LINK. Na elektriku v aute pouzivam WD40!!!! LINK: http://www.vitocom.cz/Udrzba/wd-40.htm LINK: http://mazivo.cz/ Editováno: 14. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Ááá tak to beru zpět a omlouvám se. Stejně ale na kontakty používám Kontox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.