Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim

prosím Vás nevíte jestli je možné -

mám octavii r.v.2002, která je bohužel vybavená magnetofonovým rádiem. které je propojeno ( 2 drátky )s palubním počítačem na kterém se zobrazuje hlasitost a rds rádia - lze toto rádio vyměnit za rádio na mp3 od nějaké značky a nějak propojit s palubním počítačem aby to správně fungovalo?

díky za radu

feggy

feggy@seznam.cz

Možné to je.Např. Alpine to má již od základního modelu.Jen je nutné dokoupit tzv. interface, kterým se propojí rádio s palubním PC.Pro Octavii je to pod označením KCE-859B a jeho cena je 1990,-.Propojení konektoru je v prostoru rádia takže nemusíš nic víc rozdělávat.

Základní modely začínají na ceně 4990,- a vypadají takto...

post-29-1143542012.jpg

takze 9851rko by mi melo ukazovat na maxidotu rds a cislo stopy na cd treba??? nebo sem lama a nepochopil jsem to

Pokud máš auto od 02´ tak by to mělo fungovat a lama určitě nejsi :D

Možné to je.Např. Alpine to má již od základního modelu.Jen je nutné dokoupit tzv. interface, kterým se propojí rádio s palubním PC.Pro Octavii je to pod označením KCE-859B a jeho cena je 1990,-.Propojení konektoru je v prostoru rádia takže nemusíš nic víc rozdělávat.

Základní modely začínají na ceně 4990,- a vypadají takto...

A tobe to funguje ? Ja ze sem to nikdy u nikoho nevidel.

Pokud máš auto od 02´ tak by to mělo fungovat a lama určitě nejsi :D

mam 03ku....

takze teoreticky vby to slo...jen se bojim ze jako koupim neco za 2ku a nebude mi to ve finale chodit

ještě jsem neviděl rádio mimo origo,které by fachčilo s maxíkem,tak uvítám jakékoli novinky.

Jo, tak to já taky....a fofrem... :D

Už jsem chtěl kvůli komunikaci koupit Symphony, už jsem kvůli tomu chtěl oželet MP3. Takže kdyby mi to /////Alpinka umožnila taky, tak je voba jasná!

Tak jsem se ze zvědavosti podíval naten interface a mělo by to jít, sice o Octávii se nepíše ale o koncernu VW se píše . Rádio Alpine viz víše umí remote ne díval jsem se ale co vše umí. Interface stojí aspoň co jsem viděl cca 80€. Připojení by mělo být přes ISO 20pin. Domnívám se že by mělo jít ale propojení na volant né na Maxidot.

• Autor

tak prý to je jen interface pro ovládání na volant

Musím poopravit můj příspěvek, ty info o kterých jsem psal jsem čerpal z nabídky Alpine kterou mám včetně ceníku a tam uvádějí KCE-859B a na alpine-eu uvádějí KCE-856B, který je určen pro Superb, ale i tam není tato funkce dostupná.Takže je možné JEN ovládání z multifunkčního volantu.

no tak to je na pikachu to nechcu

Totéž Blaupunkt - pouze dálkové ovládání z origo volantu přes interface.

Behem mesice podam reference novyho symphony s mp3 ;)

• 2 týdny později...
Behem mesice podam reference novyho symphony s mp3 ;)

tak uz by to chtelo nejaky info jak to beha

Behem mesice podam reference novyho symphony s mp3  ;)

tak uz by to chtelo nejaky info jak to beha

zatim ho jeste nemam, ted sme to zkouseli u kamose, jeste ma naky mouchy - ted se zrovna resi problem s diakritikou ID3 tagu u MP3, ofiko uvolneni do vyroby je posunuto zhruba o mesic, prvni verze by se mely montovat do starych oct nejdrive v KT22, superby az tesne pred celozavodkou

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.