feggy Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Zdravim prosím Vás nevíte jestli je možné - mám octavii r.v.2002, která je bohužel vybavená magnetofonovým rádiem. které je propojeno ( 2 drátky )s palubním počítačem na kterém se zobrazuje hlasitost a rds rádia - lze toto rádio vyměnit za rádio na mp3 od nějaké značky a nějak propojit s palubním počítačem aby to správně fungovalo? díky za radu feggy feggy@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Možné to je.Např. Alpine to má již od základního modelu.Jen je nutné dokoupit tzv. interface, kterým se propojí rádio s palubním PC.Pro Octavii je to pod označením KCE-859B a jeho cena je 1990,-.Propojení konektoru je v prostoru rádia takže nemusíš nic víc rozdělávat. Základní modely začínají na ceně 4990,- a vypadají takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 takze 9851rko by mi melo ukazovat na maxidotu rds a cislo stopy na cd treba??? nebo sem lama a nepochopil jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Pokud máš auto od 02´ tak by to mělo fungovat a lama určitě nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Možné to je.Např. Alpine to má již od základního modelu.Jen je nutné dokoupit tzv. interface, kterým se propojí rádio s palubním PC.Pro Octavii je to pod označením KCE-859B a jeho cena je 1990,-.Propojení konektoru je v prostoru rádia takže nemusíš nic víc rozdělávat.Základní modely začínají na ceně 4990,- a vypadají takto... A tobe to funguje ? Ja ze sem to nikdy u nikoho nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Pokud máš auto od 02´ tak by to mělo fungovat a lama určitě nejsi mam 03ku.... takze teoreticky vby to slo...jen se bojim ze jako koupim neco za 2ku a nebude mi to ve finale chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 ještě jsem neviděl rádio mimo origo,které by fachčilo s maxíkem,tak uvítám jakékoli novinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Jo, tak to já taky....a fofrem... Už jsem chtěl kvůli komunikaci koupit Symphony, už jsem kvůli tomu chtěl oželet MP3. Takže kdyby mi to /////Alpinka umožnila taky, tak je voba jasná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Tak jsem se ze zvědavosti podíval naten interface a mělo by to jít, sice o Octávii se nepíše ale o koncernu VW se píše . Rádio Alpine viz víše umí remote ne díval jsem se ale co vše umí. Interface stojí aspoň co jsem viděl cca 80€. Připojení by mělo být přes ISO 20pin. Domnívám se že by mělo jít ale propojení na volant né na Maxidot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feggy Vloženo 29. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 tak prý to je jen interface pro ovládání na volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Musím poopravit můj příspěvek, ty info o kterých jsem psal jsem čerpal z nabídky Alpine kterou mám včetně ceníku a tam uvádějí KCE-859B a na alpine-eu uvádějí KCE-856B, který je určen pro Superb, ale i tam není tato funkce dostupná.Takže je možné JEN ovládání z multifunkčního volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 no tak to je na pikachu to nechcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Totéž Blaupunkt - pouze dálkové ovládání z origo volantu přes interface. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Behem mesice podam reference novyho symphony s mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Behem mesice podam reference novyho symphony s mp3 tak uz by to chtelo nejaky info jak to beha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Behem mesice podam reference novyho symphony s mp3 tak uz by to chtelo nejaky info jak to beha zatim ho jeste nemam, ted sme to zkouseli u kamose, jeste ma naky mouchy - ted se zrovna resi problem s diakritikou ID3 tagu u MP3, ofiko uvolneni do vyroby je posunuto zhruba o mesic, prvni verze by se mely montovat do starych oct nejdrive v KT22, superby az tesne pred celozavodkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.