Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim

prosím Vás nevíte jestli je možné -

mám octavii r.v.2002, která je bohužel vybavená magnetofonovým rádiem. které je propojeno ( 2 drátky )s palubním počítačem na kterém se zobrazuje hlasitost a rds rádia - lze toto rádio vyměnit za rádio na mp3 od nějaké značky a nějak propojit s palubním počítačem aby to správně fungovalo?

díky za radu

feggy

feggy@seznam.cz

Vloženo

Možné to je.Např. Alpine to má již od základního modelu.Jen je nutné dokoupit tzv. interface, kterým se propojí rádio s palubním PC.Pro Octavii je to pod označením KCE-859B a jeho cena je 1990,-.Propojení konektoru je v prostoru rádia takže nemusíš nic víc rozdělávat.

Základní modely začínají na ceně 4990,- a vypadají takto...

post-29-1143542012.jpg

Vloženo
Možné to je.Např. Alpine to má již od základního modelu.Jen je nutné dokoupit tzv. interface, kterým se propojí rádio s palubním PC.Pro Octavii je to pod označením KCE-859B a jeho cena je 1990,-.Propojení konektoru je v prostoru rádia takže nemusíš nic víc rozdělávat.

Základní modely začínají na ceně 4990,- a vypadají takto...

A tobe to funguje ? Ja ze sem to nikdy u nikoho nevidel.

Vloženo

Jo, tak to já taky....a fofrem... :D

Už jsem chtěl kvůli komunikaci koupit Symphony, už jsem kvůli tomu chtěl oželet MP3. Takže kdyby mi to /////Alpinka umožnila taky, tak je voba jasná!

Vloženo

Tak jsem se ze zvědavosti podíval naten interface a mělo by to jít, sice o Octávii se nepíše ale o koncernu VW se píše . Rádio Alpine viz víše umí remote ne díval jsem se ale co vše umí. Interface stojí aspoň co jsem viděl cca 80€. Připojení by mělo být přes ISO 20pin. Domnívám se že by mělo jít ale propojení na volant né na Maxidot.

Vloženo

Musím poopravit můj příspěvek, ty info o kterých jsem psal jsem čerpal z nabídky Alpine kterou mám včetně ceníku a tam uvádějí KCE-859B a na alpine-eu uvádějí KCE-856B, který je určen pro Superb, ale i tam není tato funkce dostupná.Takže je možné JEN ovládání z multifunkčního volantu.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Behem mesice podam reference novyho symphony s mp3  ;)

tak uz by to chtelo nejaky info jak to beha

zatim ho jeste nemam, ted sme to zkouseli u kamose, jeste ma naky mouchy - ted se zrovna resi problem s diakritikou ID3 tagu u MP3, ofiko uvolneni do vyroby je posunuto zhruba o mesic, prvni verze by se mely montovat do starych oct nejdrive v KT22, superby az tesne pred celozavodkou

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...