baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 v podpise hrubky?? kde?? a diakritiku tady nepouziva polovina lidi :-) kdyz narazi letadlo do zeme, tak ti to zuje boty?? a to je pro tebe nejak dulezity kdyz to neprezijes?? asi si to pletes s tim, ze se rika, kdyz nechas v aute boty tak uz asi nebudes chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak že nejsme na gramatickém fóru nepochopil asi Baurak. On začal. Podpis jsi psal z diakritikou protože tam máš Škoda takže nárazníky jsou s čárkama. Takže když už se chceš někomu vysmívat, že se překlikl tak si dávej bacha aby jsi se nepřeklikl taky. A vůbec co je to za debilní módu někoho opravovat. Pomáhá ti to nějak v osobním životě? Nechápu. Spousta lidí má anglickou klávesnici. Nikde to nepopírám, že nadělám při psaní chyby bo si u toho čtu a dělám úplně něco jiného. Tak proč prudíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 v pohode uz mlcim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 sy mislým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak pro zajímavost, co si myslite o tom včerejším "pruseru" ČSA v Ostravě kdy ta A310 neodletěla s lidmi na dovču? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Nevím, podle info z tv, chyba pozemního personálu, nebo spíš provozovatele letiště, když tam nemaj funkční vybavení na nastartování letadla. Nebo jsem to blbě pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 skákali jste někdy padákem???tak vězte že při volným pádu je takovej vítr že ty věci není problém ztratit tím větrem....a tohle je z desíti km! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Mě by zajímalo kdy ztratily vědomí. Ale asi to bylo rychlé. V té výšce je hodně pod nulou tak -45°. Takže si možná ani ten pád neužili. Každopádně hrozná představa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 na zacatku se vsude psalo, ze byli pri vedomi kolem 40 vterin coz je hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Četl jsem, že v té bouřce byla teplota dokonce -75. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 skákali jste někdy padákem???tak vězte že při volným pádu je takovej vítr že ty věci není problém ztratit tím větrem....a tohle je z desíti km! No a kdyz si skocil, myslis, ze by ti ulitly jeansy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 včera mi vyjel na pás kufr rozmlácenej na kaši, nechápu, co s tím ti dobytci dělaj, protože na takovou destrukci už to chce docela dost síly. Co bylo v té Ostravě s tím Airbusem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Dnes jsem se vrátil z Taby a seděl jsem na "ocase"...naprosto zřetelně jsem viděl jak s těma kuframa švihaji...dokonce mám i fotky ale později. Co ty černy skřínky? Maji je nebo pořád ne? Sedm dní jsem byl mimo civilizaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahoj Romane, vitej zpatky Ohledne airbusu zatim nic moc noveho, tu je aktualni info na idnesu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 no veci uz maji hodne, ale nez z nich neco vyleze bude asi trvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/17...ntifikovat.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hele kluci, a kolik si takové letadlo veme? Předpokládám, že se to měří na hodinu letu, nikoliv na km. A asi bude taky záležet na délce letu, že? Čím kratší, tím větší spotřeba? Dá se spotřeba nějak vyjádřit na jedno sedadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 http://www.airliners.net/aviation-forums/t...ad.main/153080/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 P2M: slušný odkaz škoda že to neni v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 to neni ani potreba kdyz kouknes na tohle co tam je: B737-800: 2 526 kg/h B737-700: 2 420 kg/h B737-400: 2 624 kg/h Fokker F100: 1 900 kg/h 3 kila v jednom gallonu - gallon je neco kolem 3 litru jestli se nepletu cili za hodinu spali 737-800 2500L kdyz za hodinu doleti do Parisu, to je nejakych 900km vzdusnou carou => cca 300 L/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Vitto: tak to je jasny! Já jsem to pochopil že to byla odpověd pro Tomáše ale celkově by ten forum mohl být zajimavý-takhle jsem to myslel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak to pardon pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Romane, jsou tam třeba i bomba fotky koukání, když Aj není zrovna tvoje parketa http://www.airliners.net/search/photo.sear...rder=views+desc Editováno: 18. Červen 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 P2M: jsou tam nádherny fotečky Já jsem včera při přiletu na Ruzyn taky udělal pěkny fotečky na letišti i za letu-dám to sem jakmile je ztáhnu a upravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Toz kdyz tam koukam na ty fotky, tak proletet se nejakou stihackou nadzvukovou by musel byt neskutecnej zazitek, on by byl i s nejakou L39kou Ale bohuzel nedostupna zabava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.