Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

v podpise hrubky?? kde?? a diakritiku tady nepouziva polovina lidi :-)

kdyz narazi letadlo do zeme, tak ti to zuje boty?? a to je pro tebe nejak dulezity kdyz to neprezijes??

asi si to pletes s tim, ze se rika, kdyz nechas v aute boty tak uz asi nebudes chodit.

Vloženo

Tak že nejsme na gramatickém fóru nepochopil asi Baurak. On začal.

Podpis jsi psal z diakritikou protože tam máš Škoda takže nárazníky jsou s čárkama. Takže když už se chceš někomu vysmívat, že se překlikl tak si dávej bacha aby jsi se nepřeklikl taky. A vůbec co je to za debilní módu někoho opravovat.

Pomáhá ti to nějak v osobním životě? :smich: Nechápu.

Spousta lidí má anglickou klávesnici.

Nikde to nepopírám, že nadělám při psaní chyby bo si u toho čtu a dělám úplně něco jiného. Tak proč prudíš? ;)

Vloženo

Nevím, podle info z tv, chyba pozemního personálu, nebo spíš provozovatele letiště, když tam nemaj funkční vybavení na nastartování letadla. Nebo jsem to blbě pochopil?

Vloženo

skákali jste někdy padákem???tak vězte že při volným pádu je takovej vítr že ty věci není problém ztratit tím větrem....a tohle je z desíti km!

Vloženo

Mě by zajímalo kdy ztratily vědomí. Ale asi to bylo rychlé. V té výšce je hodně pod nulou tak -45°.

Takže si možná ani ten pád neužili.

Každopádně hrozná představa.

Vloženo
skákali jste někdy padákem???tak vězte že při volným pádu je takovej vítr že ty věci není problém ztratit tím větrem....a tohle je z desíti km!

No a kdyz si skocil, myslis, ze by ti ulitly jeansy ?

Vloženo

včera mi vyjel na pás kufr rozmlácenej na kaši, nechápu, co s tím ti dobytci dělaj, protože na takovou destrukci už to chce docela dost síly.

Co bylo v té Ostravě s tím Airbusem?

Vloženo

Dnes jsem se vrátil z Taby a seděl jsem na "ocase"...naprosto zřetelně jsem viděl jak s těma kuframa švihaji...dokonce mám i fotky ale později.

Co ty černy skřínky? Maji je nebo pořád ne? Sedm dní jsem byl mimo civilizaci... :help:

Vloženo

hele kluci, a kolik si takové letadlo veme? Předpokládám, že se to měří na hodinu letu, nikoliv na km. A asi bude taky záležet na délce letu, že? Čím kratší, tím větší spotřeba? Dá se spotřeba nějak vyjádřit na jedno sedadlo?

Vloženo

to neni ani potreba kdyz kouknes na tohle co tam je:

B737-800: 2 526 kg/h

B737-700: 2 420 kg/h

B737-400: 2 624 kg/h

Fokker F100: 1 900 kg/h

3 kila v jednom gallonu - gallon je neco kolem 3 litru jestli se nepletu :)

cili za hodinu spali 737-800 2500L :) kdyz za hodinu doleti do Parisu, to je nejakych 900km vzdusnou carou => cca 300 L/100km :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...