Červen 15, 200916 r v podpise hrubky?? kde?? a diakritiku tady nepouziva polovina lidi :-) kdyz narazi letadlo do zeme, tak ti to zuje boty?? a to je pro tebe nejak dulezity kdyz to neprezijes?? asi si to pletes s tim, ze se rika, kdyz nechas v aute boty tak uz asi nebudes chodit.
Červen 15, 200916 r Tak že nejsme na gramatickém fóru nepochopil asi Baurak. On začal. Podpis jsi psal z diakritikou protože tam máš Škoda takže nárazníky jsou s čárkama. Takže když už se chceš někomu vysmívat, že se překlikl tak si dávej bacha aby jsi se nepřeklikl taky. A vůbec co je to za debilní módu někoho opravovat. Pomáhá ti to nějak v osobním životě? Nechápu. Spousta lidí má anglickou klávesnici. Nikde to nepopírám, že nadělám při psaní chyby bo si u toho čtu a dělám úplně něco jiného. Tak proč prudíš?
Červen 15, 200916 r Tak pro zajímavost, co si myslite o tom včerejším "pruseru" ČSA v Ostravě kdy ta A310 neodletěla s lidmi na dovču?
Červen 15, 200916 r Nevím, podle info z tv, chyba pozemního personálu, nebo spíš provozovatele letiště, když tam nemaj funkční vybavení na nastartování letadla. Nebo jsem to blbě pochopil?
Červen 16, 200916 r skákali jste někdy padákem???tak vězte že při volným pádu je takovej vítr že ty věci není problém ztratit tím větrem....a tohle je z desíti km!
Červen 17, 200916 r Mě by zajímalo kdy ztratily vědomí. Ale asi to bylo rychlé. V té výšce je hodně pod nulou tak -45°. Takže si možná ani ten pád neužili. Každopádně hrozná představa.
Červen 17, 200916 r skákali jste někdy padákem???tak vězte že při volným pádu je takovej vítr že ty věci není problém ztratit tím větrem....a tohle je z desíti km! No a kdyz si skocil, myslis, ze by ti ulitly jeansy ?
Červen 17, 200916 r včera mi vyjel na pás kufr rozmlácenej na kaši, nechápu, co s tím ti dobytci dělaj, protože na takovou destrukci už to chce docela dost síly. Co bylo v té Ostravě s tím Airbusem?
Červen 17, 200916 r Autor Dnes jsem se vrátil z Taby a seděl jsem na "ocase"...naprosto zřetelně jsem viděl jak s těma kuframa švihaji...dokonce mám i fotky ale později. Co ty černy skřínky? Maji je nebo pořád ne? Sedm dní jsem byl mimo civilizaci...
Červen 17, 200916 r Ahoj Romane, vitej zpatky Ohledne airbusu zatim nic moc noveho, tu je aktualni info na idnesu...
Červen 18, 200916 r hele kluci, a kolik si takové letadlo veme? Předpokládám, že se to měří na hodinu letu, nikoliv na km. A asi bude taky záležet na délce letu, že? Čím kratší, tím větší spotřeba? Dá se spotřeba nějak vyjádřit na jedno sedadlo?
Červen 18, 200916 r to neni ani potreba kdyz kouknes na tohle co tam je: B737-800: 2 526 kg/h B737-700: 2 420 kg/h B737-400: 2 624 kg/h Fokker F100: 1 900 kg/h 3 kila v jednom gallonu - gallon je neco kolem 3 litru jestli se nepletu cili za hodinu spali 737-800 2500L kdyz za hodinu doleti do Parisu, to je nejakych 900km vzdusnou carou => cca 300 L/100km
Červen 18, 200916 r Autor Vitto: tak to je jasny! Já jsem to pochopil že to byla odpověd pro Tomáše ale celkově by ten forum mohl být zajimavý-takhle jsem to myslel!
Červen 18, 200916 r Romane, jsou tam třeba i bomba fotky koukání, když Aj není zrovna tvoje parketa http://www.airliners.net/search/photo.sear...rder=views+desc Upraveno Červen 18, 200916 r od P2M
Červen 18, 200916 r Autor P2M: jsou tam nádherny fotečky Já jsem včera při přiletu na Ruzyn taky udělal pěkny fotečky na letišti i za letu-dám to sem jakmile je ztáhnu a upravím.
Červen 18, 200916 r Toz kdyz tam koukam na ty fotky, tak proletet se nejakou stihackou nadzvukovou by musel byt neskutecnej zazitek, on by byl i s nejakou L39kou Ale bohuzel nedostupna zabava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.