Johnie007 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s výměnou topení favorita za topení felicie?? Mám favorita r.v.94 a nevím si rady, z které felicie by topení pasovalo nejlépe. Našel jsem na netu topení z felicie 1.9D a vypadá skoro stejně jen už nemá regulaci pomocí páček. A daále jsem našel topení z felicie r.v.96 a to se mi zdá už jiné. Poradíte někdo?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) měl jsem fanouše 94-dal jsem tam topení z feldy 96 benzín a pasovalo v pohodě-byl jsem překvapenej jak lépe topilo Editováno: 3. Červen 2009, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnizdil.dav Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s výměnou topení favorita za topení felicie?? Mám favorita r.v.94 a nevím si rady, z které felicie by topení pasovalo nejlépe. Našel jsem na netu topení z felicie 1.9D a vypadá skoro stejně jen už nemá regulaci pomocí páček. A daále jsem našel topení z felicie r.v.96 a to se mi zdá už jiné.Poradíte někdo?? Díky Asi před půl rokem sem si měnil ve fáčku r.v.93 topení,dával sem tam topení z Felicie 1.3 r.v. 1996 a vše bylo v pohodě,ani s elektrikou není problém,zabralo mi to cca 2 hodky času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Hlavně nezapomeňte vyříznout příčku, která je na favoritovy na vstupu horního kanálu v palubce, jinak se vám nebude plně otvírat klapka horního okruhu topení. Je tu někde podrobný návod, trochu hledat. Jinak topení z Fel je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.