Červen 11, 200916 r přikládám foto čtvrtečního nákupu,kdo si hraje nezlobí Tak Montiky Liaz dakar a Tatra Dakar máme prvvní sérii. Snad z 87 roku.Na ty neslintám. Tak tak, LIAZ Dakar byl první Monti, dostali jsme to k Vánocům každý jeden už hooodně dávno, ale stále je ve sbírce Přidávám jednu raritku co mám doma nějakejch 25let,měly jsme každej jednu(bracha,tata,já) a nějak přežila jenom tahle. Hehe, tohle máme taky, ještě červenou, suvenýr z návštěvy Letiště Pha Ruzyně přes "sto" lety Ano vyproštovák je od Revellu Není to jediný co mam,ted je oprašuji a dolepuji díly co nepřežily rekonstrukci baráku Toho vyprošťováka jsem taky kdysi chtěl, ale nemám rád Revell a jeho "poloviční" produkty A co se týká oprav a oprašování, to u těchle velkých dělám stále, asi budu muset pořešit nějakou mega vitrínu jako na Abrexy.
Červen 11, 200916 r U nás se teď začalo prášit nějak extrémně a ty modely fakt trpí - je to pořád dokola: zrcátka, zsátěrky, antény...
Červen 12, 200916 r Pár kousků jsem nedávno vyštrachal na půdě, a teď je má v pokojíčku náš zloduch. Tak doufám že vydrží ....
Červenec 7, 200916 r Montíky jsem taky dělal jako malý :-) Něco málo ze sbírky Něco od Buraga - byly to složeniny, ale dodělával jsem některé detaily (to mi bylo kolem 15ti) a plastikový slepovánky . byl jsem zatížen na skupinu C
Červenec 20, 200916 r Na aukru. ještě měl s rybou a s medvědem Upraveno Červenec 20, 200916 r od Luďa
Říjen 6, 200915 r V sobotu jsem byl v Letňanech na vystavě modelu,tak tady je ochutnávka toho co tam bylo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.