pitrs78 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 a Kadlíku, co tvá papírová Karosa, co jsi lepil na kolejích, máš ji ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 přikládám foto čtvrtečního nákupu,kdo si hraje nezlobí Tak Montiky Liaz dakar a Tatra Dakar máme prvvní sérii. Snad z 87 roku.Na ty neslintám. Tak tak, LIAZ Dakar byl první Monti, dostali jsme to k Vánocům každý jeden už hooodně dávno, ale stále je ve sbírce Přidávám jednu raritku co mám doma nějakejch 25let,měly jsme každej jednu(bracha,tata,já) a nějak přežila jenom tahle. Hehe, tohle máme taky, ještě červenou, suvenýr z návštěvy Letiště Pha Ruzyně přes "sto" lety Ano vyproštovák je od Revellu Není to jediný co mam,ted je oprašuji a dolepuji díly co nepřežily rekonstrukci baráku Toho vyprošťováka jsem taky kdysi chtěl, ale nemám rád Revell a jeho "poloviční" produkty A co se týká oprav a oprašování, to u těchle velkých dělám stále, asi budu muset pořešit nějakou mega vitrínu jako na Abrexy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no prach je hrozný,když je oprašuji tak mam strach ,že něco ulomím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 U nás se teď začalo prášit nějak extrémně a ty modely fakt trpí - je to pořád dokola: zrcátka, zsátěrky, antény... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Pár kousků jsem nedávno vyštrachal na půdě, a teď je má v pokojíčku náš zloduch. Tak doufám že vydrží .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 jestli chceš pár kousků Tě zbavím aby to mladej nezničil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Musím doma nafotit naše sbírky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 neškodovka VW T5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Musím doma nafotit naše sbírky nafoť, u nás doma to vypadá takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 U mě v práci to vypadá takle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Něco novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Nedá mi to se nepochlubit uměním Roberta Hrabovského: Je to z papíru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 A jeden Zetor 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Montíky jsem taky dělal jako malý :-) Něco málo ze sbírky Něco od Buraga - byly to složeniny, ale dodělával jsem některé detaily (to mi bylo kolem 15ti) a plastikový slepovánky . byl jsem zatížen na skupinu C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Něco novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Paráda kdes to sehnal to se dá koupit,pokud ano napiš kde prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 (editace) Na aukru. ještě měl s rybou a s medvědem Editováno: 20. Červenec 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Tak i já sem hodím svojí smečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Tak já zas přihodím pár foteček od "amatérskejch" modelářů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 A jedno diorámo podle skutečné události: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 A pár Tatrovek pro ty co je maj rádi: a jedna PV3S jeřáb AD080 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 nádherné modely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Jj, je to nádhera. Jsou to borci, já bych na to neměl nerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 V sobotu jsem byl v Letňanech na vystavě modelu,tak tady je ochutnávka toho co tam bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.