KLeano2410 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Možná se to již někde probíralo, ale odpověď jsem nikde nenašel. Je při výměně palubky na facelift nutná i výměna airbagu spolujezdce, nebo jsou airbagy identické pro obě palubky?? Díky moc za případnou odpověď!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jsou stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLeano2410 Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Díky za info, chystám se na předělávku a nerad bych měl airbag, co mi pak nevystřelí skrz palubku:-) V každém případě bych to radši v budoucnu nechtěl zkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ray Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 (editace) A co provedeš s budíkama? ty jsou přeci jiné. Editováno: 5. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Já myslím, že už provedl. Je to přeci už dva roky co to dělal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ray Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) Toto letí, jo ale ty budíky jsou prej tvarově stejný, mě tohle teprve čeká. Jiné auto jak O1 nechci Sice jsem už uvažoval o O2 RS ale to je hudba budoucnosti. Musel by se ze mě stát asi nějakej brutální podnikatel, jinak to nevidím. Sotva zaplatím jídla a nájem krucipísek Editováno: 6. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 prodej benzín kup naftu a máš na octávku co by dup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.